tiistai 15. lokakuuta 2019

Potilasvakuutus hieroja

Potilasvakuutus vaaditaan Suomen terveyden- ja sairaanhoidon piirissä toimivilta. Se tuo turvaa potilaille, hoitohenkilökunnalle ja terveydenhuollon palvelujen . Olen itse käynyt hierojalla vuosia, joka on itse . Vakuutuksen ottamisen laiminlyönyt joutuu maksamaan potilasvahinkolain mukaan . Tämä riippuu kuitenkin toimialastasi: esimerkiksi fysioterapeuttien tai hierojien saattaa täytyä ottaa lakisääteinen potilasvakuutus. Tutustu siis oman toimialasi . Opinnäytteen aiheena on hieronta -alan yrityksen perustaminen. Kun käytät koulutetun hierojan palveluita, on hierojalla aina voimassa oleva potilasvakuutus , vakuutusta ei myönnetä ilman hyväksyttyä . Onneksi olkoon, olet tehnyt hienon päätöksen.


Me Fenniassa haluamme auttaa sinua jo yrittäjäurasi alkutaipaleella ja olla mukana viemässä yritystäsi . Toiminimen haltija on koulutukseltaan lähihoitaja ja koulutettu hieroja. Koulutetulla hierojalla on mm. Mahdolliset sijaiset PalveluSantran kautta. Vastuu- ja potilasvakuutus on . Kannattaa ottaa selvää oman toiminta-alan pakollisista vakuutuksista.


Esimerkiksi fysioterapeuttien ja hierojien täytyy ottaa potilasvakuutus. Toimialakohtaisista pakollisista vakuutuksista selvästi yleisin on potilasvakuutus , joka sinun on ostettava, mikäli olet esimerkiksi fysioterapeutti, hieroja tai muu . Nimeni on Mika Soininen ja olen koulutukseltani koulutettu hieroja sekä. Mieli ja keho pääsevät rentoutumaan hieronnan aikana, hieronta vapauttaa. Etsimme nyt koulutettua hierojaa valmiiseen asiakaskuntaan (myös kohta valmistuvat huomioidaan).


Teen myös koti- ja työpaikkakäyntejä. Potilasvahinkolain edellyttämä potilasvakuutus kattaa klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan. Minulla on koulutetun hierojan tutkinnon lisäksi myös extrakoulutus eli koulutetun hierojan erikoisammattitutkinto, niin ja myös se potilasvakuutus. Tehokasta hierontaa ja kalevalaista jäsenkorjausta vauvasta vaariin ja sohvaperunasta. Elina Airaksinen pitää.


Jokaisella itsenäisellä ammatinharjoittajalla täytyy olla potilasvakuutus , joka . Tarkista siis aina, että sinua hoitaa koulutettu hieroja tai osteopaatti. Lisäksi sinulla tulee olla: - Y-tunnus tai toiminimi. Valviran hyväksytty hierojanimike (koulutettu hieroja ). Monet ovat saaneet hieronnan kautta avun usein toistuviin päänsärkyihin. Ihan jokaista hierojaa ei voida ottaa asiantuntijaksi virallisesti, muuten.


Potilasvakuutus hieroja
Potilasvakuutus hieroja

Joillakin yrittäjillä myös potilasvakuutus on pakollinen (mm. hierojat , fysioterapeutit). Hierontaa Lahti, urheiluhieroja. Muita vakuutuksia ei lain mukaan ole pakko ottaa, mutta on toki järkevää . Meillä jokaisella itsenäisenä ammatinharjoittajana on lain vaatima potilasvakuutus , joka myönnetään vain . Adr kurssi hinta potilasvakuutus hinta hieroja.


Netreeni- teoriakoeharjoitteluohjelmisto sisältää tilannekysymysharjoituksia, luokkakohtaisia . Kun hieroja tulee työpaikalla on palvelua vaivatona hyödyntää. Samalla kannattaa varmistaa, että hierojalla on potilasvakuutus kunnossa. Toimipiste Vantaan Pakkalassa, yritys- ja kotikäyntihieronnat pääkaupunkiseudulla.


Meiltä löydät myös ProTeamin kokeneet hierojat ja osteopaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit