maanantai 16. joulukuuta 2019

Kotimyynti remontti

Kuluttajaliiton mukaan nykyinen remontteja ja muuta kotimyyntiä koskeva sääntely ei ole hyvä. Liiton pääsihteerin mukaan on useita malleja, . Viisi kotimyyntiä tekevää remonttifirmaa on kerännyt miljoonavoitot. Kotimyynnin ei nimestään.


Kuluttajaviranomaisen mukaan aggressiivinen kotimyynti on usein kohdistunut. KKV:n mukaan remontti - ja korjauspalveluiden kotimyyntiä. Remonttien kotimyynnistä viime vuonna yli tuhat yhteydenottoa kuluttajavirastolle , remonttien tyrkyttäminen vanhuksille puhuttaa – näistä . Remonttien ja korjauspalveluiden kotimyyntiä koskevien ilmoitusten määrä on kasvanut viime vuosina.


Viime vuonna niitä tuli . Myös puhelinmyynti ja kotimyynti aiheuttivat . Kuluttaja-asiamies puuttui aggressiiviseen kotimyyntiin viime kesänä. Joissakin tapauksissa remontin mukana on saatettu myös myydä. Mielestäni esimerkiksi kotimyyntiä harjoittavien remontti - ja rakennusalan . Remonttia tai palveluita ostaessa on kuitenkin huomioitava kuluttaja-asiamiehen. Päätöstä remontista ei kannata tehdä yhdellä ovenavauksella. Kilpailu- ja kuluttajavirasto varoitti jo viime kesänä kuudesta suomalaisyrityksestä , joiden remonttien aggressiivisesta kotimyynnistä oli tullut paljon valituksia.


Myös LVIturva tekee kotimyyntiä , . Yrittäjät eivät ole aina hahmottaneet, mitä kotimyynti tarkoittaa. Remonttien kotimyynti on viime vuosina merkittävästi lisääntynyt ja sitä on kohdennettu varsinkin iäkkäille pientaloissa asuville. Remontteja , kuntotarkastuksia, hälytysjärjestelmiä - ovelta ovelle -myynti on . Poikkeuksia on kuitenkin useita, muun muassa remontit , jotka.


Vanhuksille suunnattu kotimyynti käy yhä häikäilemättömämmäksi. Omakotiasukkaille kaupataan nykyisin ahkerasti erilaisia remontteja. Talon omistajia lähestytään puhelimitse ja ovelta ovelle -myynnillä. On tilattu remontteja , joita ei välttämättä tarvita tai remontit ovat olleet . Ei kannata tehdä sopimusta heti, vaan ottaa selvää, mitä vastaava remontti maksaa muilla. Kannattaa myös ylipäätään miettiä, onko remontille ylipäätään . Etenkin erilaisten remontti - ja korjauspalveluiden kotimyyntiä koskevien kuluttajailmoitusten määrä on kasvanut viime vuosina.


Ongelmat erilaisten remonttien kotimyynnissä ovat kasvaneet viime vuosina. Monelle meistä tilanne on valitettavasti tuttu: Remonttimyyjät . Satakunnan energianeuvoja Marjo Kekki kehottaa kylmästi jättämään väliin kalliiden laitteiden ja remonttien hankinnan kotimyynnistä. Yritykset ovat kirvoittaneet satamäärin valituksia asiakkailta, jotka katsovat joutuneensa aggressiivisen kotimyynnin uhriksi.


Tarpeettomia remontteja on myyty esimerkiksi epämääräisiin . K katsoo, että kysymyksessä oli kotimyynti , koska edustaja tuli jälkim-mäisen tilausvahvistuksen laatimiskäynnille omasta aloitteestaan ilman . Osassa tapauksista painostavan kotimyynnin kohteena olivat vanhukset. Kuluttaja: Kolmen iäkkäille aggressiivisesti remontteja tyrkyttäneen. Hän alkoi myydä remonttia äidilleni, ja mukana keslusteluissa oli siskoni. Riistäytymässä käsistä koko kotimyynti , firmoja niin paljon. Aggressiivinen kotimyynti on huomattu myös Omakotiliitossa.


Suurin buumi koskee piilossa olevien osien remontteja , kuten viemärin ja . Puhelinmyyntiin ja kotimyyntiin liittyvät ongelmatapaukset nousivat esiin. Kalliiden laitteiden tai remonttien osto kannattaa jättää väliin sellaiselta myyjältä asiaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit