tiistai 21. tammikuuta 2020

Apurahan hakeminen malli

Yksi osa Suomen saunaseuran tehtävää on edistää suomalaista saunaa koskevaa tutkimustoimintaa, jakaa apurahoja saunakulttuurin . Emil Aaltosen Säätiön yhteydessä toimii Teollisen kulttuurin tutkimusrahasto, jonka. TEOLLISEN KULTTUURIN TUTKIMUSRAHASTON APURAHAT. Avustukset ja apurahat. Tampereen kaupungin avustukset ovat. Kulttuuri - ja vapaa-aikapalvelut.


Kirjahankkeeseen apurahan saivat Helge Heinonen, Vääksy, Jarmo Hietaranta,. Kalevala Koru jakaa yhteistyössä omistajajärjestönsä Kalevalaisten Naisten Liiton kanssa apurahoja suomalaisen kulttuurin edistämiseen oman . Keskimääräinen myönnetty apuraha oli . Lastenkulttuurin apurahat ja avustukset jaettiin. Taiteen keskustoimikunta on jakanut vuosittaiset lastenkulttuurin kohdeapurahat ja erityisavustukset. Hae apurahaa Alli Paasikiven Säätiöltä.


Säätiömme jakaa vuosittain apurahoja ja hankeavustuksia. Taide- ja kulttuuriavustuksia on mahdollista hakea sekä pysyväisluonteiseen että projektimuotoiseen toimintaan. Hanasaaren kahdenväliset rahastot jakavat apurahoja erilaisiin tarkoituksiin. Sivistyslautakunnalle . Oulun kaupunki edistää ja mahdollistaa taiteen tekemistä ja kulttuurin harrastamista vuosittain kulttuuriavustuksilla.


Rahasto jakaa yleisiä apurahoja Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä edistäviin hankkeisiin, esim. Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain urheilijoille verottomia valmennus- ja harjoitteluapurahoja valtion talousarvion rajoissa. Kangasalan henkistä tai aineellista kulttuuria.


Dorrit ja August Fuchsin rahaston apuraha. Apurahaa voi hakea esimerkiksi . Pohjanmaan liiton kulttuurilautakunta myöntää avustuksia maakunnan suomenkielistä kulttuuria edistäviin tarkoituksiin. Rahasto tukee hankkeita ja projekteja kulttuurin , sivistyksen, tieteen ja taiteen aloilta.


Emil Öhmannin Säätiön Instituutti- apuraha haettavissa 14. Suomen Saksan-instituutti on suomalainen kulttuurin , tieteen ja talouden foorumi. Taiteilija- apurahat ja nuorten taiteenharrastajien apuraha julistetaan haettavaksi. Sirkuksen tiedotuskeskus ei jaa apurahoja tai avustuksia sirkustaiteilijoille tai.


Föreningen Konstsamfundet tukee suomenruotsalaista kulttuuria ja taidetta. Säätiö tukee ja edistää ortodoksista kulttuuria ja myöntää. Säätiön apurahatoiminnan painopistealueena on Etelä-Karjala, Kymenlaakso ja Karjalankannas. Säätiö avustaa apurahoin Karjalaa ja karjalaista kulttuuria. Framen apurahoja myönnetään seuraaville nykytaiteen aloille: kuvataide, valokuvataide, mediataide, taidekäsityö, sarjakuvataide, performanssi ja äänitaide.


Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö eli JOKES myöntää apurahoja moniin tarkoituksiin. Jos työskentelet tai olet työskennellyt lehdistölle tai sähköisen . Työssäolo tai opiskelu ei kuitenkaan ole . Tyrnävällä Hannuksen piilopirtissä järjestetyssä vuosijuhlassaan . Turun taideyhdistys myönsi apurahoja turkulaisille kuvataiteilijoille. Kuvassa Kiiski esittellee kivipotretteja.


Kansalaistoiminnan, kulttuurin ja liikunnan kohdeavustusten toinen hakuaika 29. Yksityishenkilö voi hakea ainoastaan kulttuurin henkilökohtaista . Savonlinnalaiset rekisteröidyt järjestöt ja yhteisöt, joiden kotipaikka on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit