tiistai 22. elokuuta 2017

Sukupuu pdf

Sukupuu pdf
Sukupuu pdf

Pelataan lasten sukupuussa ! Se on erittäin riippuvuutta ja informatiivinen peli. Tavoitella muistin takaisin, pyydä isovanhemmat tai muut perheenjäsenet noin . Täytä sukupuuhun etu- ja sukunimien lisäksi myös a) syntymävuosi ja -paikka b) kuolinvuosi ja -paikka. Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti . Esivanhempien sukupuu.


Sukupuu pdf

Jos sinulla on pdf -tulostinajuri asennettuna, niin voit valita. Näin saat tulosteen yhteen pdf -tiedostoon ja voit. Lukekaa Tove Janssonin kirjasta Taikatalvi ”Ne salaperäiset” -teksti. Lataa ” Ne salaperäiset” -teksti pdf -tiedostona. Tekstiiliartesaani Mareena Heinonen on . Me Karjalaisessa Nuorisoliitossa olemme laatineet.


Ensin oli idea Karjalaisesta Vauvakirjasta, jonka toteutuksen halusin ja sain vastuulleni heti . FamilytreePainter luo sukupuita jotka perustuvat omaan GEDCOM aineistoosi. Alla löydät erilaisia versioita sukupuusta ja muuta aineistoa helposti ladattavassa PDF -muodossa. Sukupuu – opettajan opas.


Näin voit helposti kopioida tiedostot omalle tietokoneellesi . Mänty (Pinus sylvestris) on Pulkkisten sukupuu. Pekka Kurvisen sukutaulu. Katso tiedosto: pekka-kurvisen-sukutaulu. Matti Kurvisen sukutaulu.


Alla on Otto Donnerin sukupuu samojedikielillä laajennet-. Tässä lasten tietokirjassa eläimiin tutustutaan niiden sukulaisuuden perusteella tehdyn tieteellisen luokittelun mukaan, aivan kuten. Esipolvimatrikkeli, käyttöliittymänä sukupuu.


Sukupuu pdf

Jälkipolvimatrikkeli 16. Oulun Hellman- suku - 200-vuotismuisto. Pentti Keynään arkistosta löytynyt Lipkinin suvun sukupuu. Laadittu mahdollisesti yhdessä Rudolf Toivosen kanssa.


Geni-puun periaate Geni-puu on iso maailmanlaajuinen sukupuu , jota suomalaiset. XVII Könnin sukukokous pidettiin Vantaalla lauantaina 8. Suomalais-Ugrilainen Seura, Helsinki. Klikkaa alla olevaa painiketta.


Tiedoston lukemiseen tarvitset Adobe Acrobat Reader ohjelman, sen voit . Minna_Canthin_sukutaulu-4F59B06A. Koristeellinen sukutaulu. Paperin kuva-aiheena vasemmalla palmunlehvä, enkeli ja . B) Tulostettava ohjelma ja karttalinkki. Koposten suku I, II ja II. Runonlaulajapatsas Hoilolan Onnenvirralla.


Säännöt kokonaisuudessaan ( pdf , uudessa ikkunassa) WWW-arkisto. Hannikaisten suvun juuret ovat Säämingin pitäjän. He jäivät niille asuinsijoilleen ja heistä on siinnyt suuri ja laaja suku. Suuri osa jälkipolvia . Suvun kantaisä, sukupuu. Samuel tuli kotivävyksi Humaljoella Rotin . Kuvalliset pikaohjeet, jotta pääset aloittamaan Geni - sukupuusi rakentamisen.


Tarkemmat ohjeet ja käytänteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit