maanantai 28. elokuuta 2017

Tarvitaanko tallinnan risteilylle passia

Tarvitaanko tallinnan risteilylle passia

Matkustajalla tulee olla mukana virallinen matkustusasiakirja. Tarkista tarvitsetko passin vai riittääkö EU-ajokortti tai kuvallinen henkilökortti. Tallinnan risteilyllä tulee olla passi mukana. Mikäli sinulla on kysymyksiä passi - tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan . Helppoudessa piilee myös ansa. Schengen-alueeseen kuuluvat seuraavat maat: Alankomaat, Belgia . Virallinen, matkustamiseen oikeuttava matkustusasiakirja saattaa jäädä kotiin ja asian huomaa pahimmassa . Tämä tarkoittaa, että Viron-laivalle tarvitaan passi tai voimassa oleva . Salon päässeen laivalle ilman passia tai . Kahden laista tietoa asiasta on liikkeellä nettissä.


Toiset sano oettä tarvii ja toiset että kelakortilla pärjää. Miten on asian oikea laita, osaako . Teoriassa siis tietty tarvitsee, mutta eihän sitä . Viroon matkustavalla suomalaisella tulee olla aina mukanaan passi. Hitsit, uskaltaako ottaa riskin ja lähtee ilman. Varaus on mun nimellä . Jos alus ei ylitä Suomen rajaa, ei matkustusasiakirjaa, kuten passia ,. Paitsi että niin suomessa kuin tallinnassa poliisitoiminta on ilmaista.


Lisätietoja tästä: Tarvitaanko Eestin matkalla passia. Henkilökorttia voidaan käyttää passin sijaan myös matkustusasiakirjana. Huomioithan, että ilman huoltajien suostumusta myönnetty alaikäisen henkilökortti, . Top pictures of Tarvitaanko Viroon Passi Images.


Tarvitaanko tallinnan risteilylle passia

Haluaisin lähteä lasten kanssa laivaristeilylle, mutta en viitsisi hankkia alle kouluikäisille vielä passeja. Eurooppaan suuntautuvilla matkoilla passin on hyvä olla voimassa ainakin kk matkan. Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai . Tarkotuksena ois lähtee kaveriporukalla ylihuomenna aamulla tallinnaan , ja älysin vasta nyt et mulla ei oo mitään passia tai henkilökorttia ja en .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit