torstai 31. elokuuta 2017

Palvelussuhdetodistus

Työnantajan pitää antaa palvelussuhdetodistus työntekijälle tai viranhaltijalle,. Arviointia sisältävän palvelussuhdetodistuksen antaa esimies. Työnantajalla on velvollisuus antaa työtodistus, jos työntekijä pyytää sitä kymmenen vuoden kuluessa työsuhteen päättymisestä. Hallituksen esityksen mukaan aikaisemmin annettu palvelussuhdetodistus erosi työtodistuksesta sikäli, että siinä todettiin myös . Työtodistus on arvokas dokumentti antamastasi työpanoksesta ja parhaimmillaan tehokas puolestapuhuja seuraaviin tehtäviin. Alkuperäiset todistukset toimitetaan palkkalaskentaan, . Mikäli työntekijä haluaa arvioinnin . Lyhyestäkin työsuhteesta kannattaa pyytää työtodistus.


Vuosien saatossa tarkat päivämäärät unohtuvat, ja työtä tai opiskelupaikkaa hakiessa. Se on kuitenkin luonteeltaan erilainen kuin työtodistus, sillä palvelus-suhdetodistuksessa todetaan viran tai tehtävän . Se kannattaa pyytää palvelussuhdetodistuksen lisäksi (mikä termi se nyt missäkin on käytössä), molemmat kelpaavat sitten työvoimatoimistolle . Jos kerran olet jo saanut virallisen palvelussuhdetodistuksen muualta, niin esimiehelläsi on oman todistuksen kirjoittaminen varmaan jäänyt . Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Itse olen saanut palvelussuhdetodistuksen muutaman kerran, ja siinä on ollut vain listattuna ajanjaksot, jotka olen työnantajalle tehnyt, sekä . Henkilöstöasioiden palvelukeskus tarjoaa keskitettyjä henkilöstöpalveluja kaupungin toimialoille, konsernihallinnolle ja kaupunkikonsernin yhtiöille . Kaupungin omista palvelusuhteista annetaan palvelussuhdetodistus , jossa näkyvät henkilötietojen lisäksi kaupungin palvelussuhdetiedot sekä tiedot perhe-,. Muun palvelussuhdetodistuksen voi antaa myös toimistohenki- löstö.


Kuuntele kuuntele-ikoni. Kirjaudu pankkitunnuksilla . Taivassalo - Graniitinluja silakkapitäjä . Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset. Valitun tulee esittää . Työsuhteen päätyttyä palvelussuhdetodistus lähetetään automaattisesti palvelussuhdeyksiköstä opiskelijan osoitteeseen. Asiakaspalvelut Espoon asiointipisteet puh. Tampereen yliopiston opiskelija antaa . Yleisneuvontaa Espoon kaupungin asioissa.


Palvelussuhdetodistus

Palkkatodistuksen ja palvelussuhdetodistuksen voit tilata Sarastialta. Työttömyyskorvauksen hakemista varten pyydä todistus opistosihteeri Sari Impivaaralta, . Palvelussuhdetodistus , WPST. Poissaolo-lomakkeet, WLOTPOLOT ja Vaikutuskoodit.


Jollei sitä ole niin pyydä palkkakonttorista ja ainakin palvelussuhdetodistus kannattaa pyytää. Ensihoitopäällikkö toimii vastuualueensa johtoryhmissä sekä yhteistyöryhmissä. Esimies laatii pyydettäessä . Hakemukset liitteineen (opinto- ja palvelussuhdetodistukset ) on toimitettava Pertunmaan sivistys- ja hyvinvointilautakunnalle 18. Kela-hakemukset, palkka- ja palvelussuhdetodistukset. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


Erityispätevyyttä haettiin täyttämällä portfolio, . Kela - hakemukset, palkka- ja palvelussuhdetodistukset (v).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit