tiistai 30. kesäkuuta 2015

Lähdeluettelo

Lähdeluettelo
Lähdeluettelo

Viitteen tietojen on vastattava lähdeluettelon tietoja. Lähdeluettelossa mainitaan jokainen lähde, jota raportin tekstissä on käytetty. Tutkimusmateriaalia ei lähdeluettelossa mainita, vaan se esitetään tekstissä siinä.


Lähteet ilmoitetaan aakkosjärjestyksessä. Erityyppisiä lähteitä ei ryhmitellä, esimerkiksi . Lähteiden käyttö ja lähdeviitteiden merkitseminen. Lähdeviitteiden käyttö tekstissä 3. Chicago, APA, MLA, jne. Tekstiin liittyvät lähdetiedot. Tarkista, onko tekstisi lähdeluettelo asianmukainen.


Lähdeluettelo

Varsinaisen tekstin jälkeen kirjoitetaan lähdeluettelo , jonka otsikoksi merkitään suuraakkosin LÄHTEET. Tämä sivu on vanhentunut, uusi ohjeistus löytyy täältä. Kaikki opinnäytetyössä mainitut . Julkaisun lopussa oleva lähdeluettelo (kirjallisuusluettelo) sisältää tarkat tiedot tekstissä käytetyistä lähteistä, ja sen avulla lukija löytää ne . Aalto- yliopistossa käytännöt vaihtelevat eri tutkimusaloilla, joten työn valvojalta . Kun teet kirjallista esitelmää, sähköistä esitystä tai muuta muille julkaistavaa ja esiteltävää materiaalia, jossa olet hyödyntänyt . Yleensä lähdeluetteloon kirjoitetaan: 1. Jokainen lähde, johon tekstissä on viitattu, mainitaan myös lähdeluettelossa. Jokaisesta lähdeluettelossa mainitusta lähteestä tulee olla viittaus tekstissä.


Lähdeluettelo

Ohjeet lähdeluettelon kirjoittamiseen. Työn loppuun liitetään aina lähdeluettelo , otsikoksi LÄHTEET, johon kootaan kaikki se lähdemateriaali, jota on käytetty. LibreOffice säilöö lähdeluettelotiedot joko lähdeluettelotietokantaan tai yksittäiseen asiakirjaan. Siitä ilmenee myös käytetyn tiedon . Avaa ensin kansio, josta haluat lähdeluettelon tehdä.


On monia eri tapoja merkitä tekstiviittaukset ja laatia lähdeluettelo. Tässä oppaassa esitellään. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Jos olet aiemmin oppinut . Tukea kirjoittamiseen opintojen alusta opinnäytetyöhön. Opinnäytetyön kansimalli.


See what people are saying and join the conversation. Internet-sivulta peräisin oleva kuva. Päivämäärä, jolloin sivu on luettu. Pages toimii EndNoten, lähdeluettelojen luomiseen ja lähdeviitteiden hallitsemiseen tarkoitetun ohjelman kanssa. Jotta voit hyödyntää näitä . The Development of Ethnic Self-Identification and Attitudes.


Teologiassa lähdeluettelo laaditaan edellisistä poikkeavalla tavalla. Lähteen tekijän nimen alle kirjoitetaan lähteen ilmestymisvuosi ja lähteen nimi. Painettu vai digitaalinen lähde? DOI eli digital object identifier.


Lähdeluettelo

Viittaaminen (ks. viittausohjeiden oma sisällysluettelo). Pub-versio), (pdf-versio) tms. Teoksessa: Laukkanen, Marttunen, Miettinen, Pietikäinen (toim.) Nuoren psyykkisten ongelmien kohtaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit