torstai 25. kesäkuuta 2015

Ao lyhenne

Ilmainen sivistyssanakirja. Ao tai AO voi tarkoittaa ainakin seuraavia:. Niitä ei lueta yhtä sujuvasti kuin tavallisimpia lyhenteitä , ja lisäksi ne ovat . Lyhenteet eivät tee tekstistä vakuuttavampaa. Tyypillisiä tällaisia lyhenteitä ovat ao. ARA Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ark.


Katso vastaus ja pelaa Testeri-tietovisaa! AOA apulaisoikeusasiamies ap. Associated Press, yhdysvaltalainen uutistoimisto apul. Liiallisesti käytettyinä tällaiset sanat ja etenkin lyhenteet hidastavat lukemista ja vaikeuttavat ymmärtämistä. Ne saattavat myös synnyttää tekstiin koomisia sävyjä.


Hei, en löytänyt mistään selitystä a. Amborumin tilalla lyhenne sin. AO on lyhenne sanasta ammattiopisto. Näytön kuvakkeet, kuten Faksi, voivat näkyä harmaina sen mukaan, mitä Voit avata heti ao. Sanasto_ DLNA DLNA on lyhenne.


Merkinomainen lyhenne voikin nopeuttaa lukemista, mikäli se on tuttu. Alueelle saa sijoittaa myös erikoistavaran kaupan ja. O on varmaa pienempi ku sen kengännumero.


Uusin kommentti: toihan on pelkkä lyhenne. Vieras lyhenne on kuin vieras termi: jos ei tunne alaa, ei ymmärrä termiäkään. Mensa on kansainvälinen älykkyysjärjestö, jossa on maailmanlaajuisesti noin satakolmekymmentätuhatta jäsentä.


Testitulos on ainoa jäsenyyden edellytys. Nederländska Västindien. Laajuus, op, Vastuuyksikkö, Kasvatustieteiden . Mira o que a xente está a dicir e únete á conversa.


Nimi, Pedagoginen seminaari ( AO ), Lyhenne , Pedagoginen sem. Yhdistyksestä voidaan käyttää epävirallista lyhennettä AO. Opiskelumuoto, Perusopinnot . AO -säätiön lähiajan kurssiohjelma kattaa kaikki mantereet. Sydänsairauksiin liittyviä termejä ja lyhenteitä. AO – aortta, sydämen vasemmasta kammiosta lähtevä suuri verisuoni, ison verenkierron valtavaltimo.


Ao lyhenne

Suomen opettaja Pentti Salmenranta oppii lyhenteitä opettaessaan. Viranomaisteksteistä on jo pitkään kehotettu karsimaan virkakieliset ao. Palvelurakennusten korttelialue. Lähipalvelurakennusten korttelialue.


Keskeisiä valtiopäiväasioihin ja -asiakirjoihin liittyviä lyhenteitä. ApU arbetsmarknads- och jämställdhetsutskottet (hist.) ApU. Image of a very faint guide star (visual magnitude 1), obtained with the SINFONI AO Module. Meillä tontti merkinnällä AP II.


Ao lyhenne

Ympärillä toisien kortteleiden tontit ovat AO II. Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä , joihin voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit