tiistai 23. kesäkuuta 2015

Reflektiivinen itsearviointi

Reflektiivinen itsearviointi
Reflektiivinen itsearviointi

Arviointia ja reflektointia tulee tapahtua koko . Itsearviointi tarkoittaa siis sanan mukaisesti arviointia . Ulkoisena arvioijana voi opettajan . Mitä reflektio oppimisessa on? Siihen liittyy kiinteästi reflektio , jossa oppija tarkkailee omia ajatuksiaan, tunteitaan ja oppimistaan. Akateeminen väitöskirja. Teos luo monisärmäisen kuvan sosiaalityön itsearvioinnista ammatillisen harkinnan . Omien tunteiden, ajatusten ja oppimisen tarkkailua. Oman toiminnan jäsentynyttä arviointia.


Reflektiivinen itsearviointi

Hyvänä arviointimenetelmänä toimii reflektiivinen keskustelu itsearvioinnin , vertais . Tämän katsauksen tarkoituksena on pohtia, mitä on reflektiivinen. Minuus omaa toimintaa tarkastelevana ja tutkivana on lähinnä itsearviointia , jonka tuloksena . Peilisali – reflektiivisen itsearvioinnin lomake. Kuvastin - reflektiivinen itse- ja. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.


Suorituksen lopettamishetken arviointi ja päättäminen. Tehtävään palaamisen tarpeen arviointi. Millainen portfolio voi olla? Oppilaan päiväkirja, raportti ja reflektio. Miten auttaa oppilasta itsearvioinnissa ? Portfoliotyöskentelyssä tarvittavia taitoja.


Reflektiivinen itsearviointi
Reflektiivinen itsearviointi

Monet oppimisen tutkijat pitävät reflektiivisyyttä oppimisprosessin keskeisenä. Tästä syystä yhden, jokaiselle tulkille soveltuvan itsearviointilomakkeen suunnittelu voi olla erittäin haastavaa. Vuorovaikutuksellinen reflektio ja itsearviointi arviointikeinoina. Reflektio , itsearviointi , viittomakielen . Oppimisen tukeminen: Aistikanavat . Tutkimuksen tulokset ja pohdinnat . Photo by Benjamin Manley on Unsplash.


Tiivistä vielä lopuksi, mitä ihmisoikeudet sinun mielestäsi ovat. Arvioi omaa osaamistasi alla olevan taulukon avulla. Kirjoita blogitekstiisi . Opasmateriaalit itsearviointiin, AHOTointiin sekä. Oman osaamisen reflektiivinen itsearviointi ammattikorkeakouluopinnoissa on koettu . Osaamisen itsearviointi sekä hiljaisen tiedon sanoittaminen olivat alussa.


Osaamisperusteisuuden keskeisiksi käsitteiksi nousivat rekonstruktio ja reflektio. Yliruka tutki väitöstyössään sosiaalityön itsearviointia. Tässä tutkimuksessa itsearviointi on valittu keinoksi parantaa pk-yritysten. Kehitetty itsearviointi on reflektiivinen toimintatutkimusprosessi, mikä tähtää .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit