maanantai 29. kesäkuuta 2015

Sanakirja

Sanakirja Suomi-Englanti. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Ilmainen sanakirja - kokeile. Tarvitsetko nopea, vapaa käännös?


Suomi-englanti-suomi, suomi-ruotsi-suomi, jne.

Kielitoimiston sanakirja. Yhdelle sanakirjan riville voidaan tallentaa useita tekstikappaleita, joissa on myös . Esteettömyyteen liittyvä sanasto on vihdoin koottu yhteen ja käännätetty suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämä sanakirja sisältää kaikkiaan noin . Määritelmät, synonyymit, slangisanat, nettisanakirja, selitykset,.


Tämän lisäksi sanastossa on . MOT-verkkokauppa tarjoaa laadukkaat sanakirjat, erikoisalojen sanastot ja käännökset yrityksille, yhteisöille, yksityisille ja oppilaitoksille. Ahvenanmaa, the province of .

Sanakirja

Suomi - Talous - Suomi - sanakirja yrittäjälle. Haluatko oppia ymmärtämään paremmin talouden termejä? Lataa maksuton sanakirjamme ja ymmärrät mitä kieltä . Tue Meänkielen sanakirjaa. Tervetuloa, meankielensanakirja. Vapa- aijan ja itealistinen yhistys Meänsuomi hoitaa tätä sivua.


Sanakirja

Klikkaamalla mitä tahansa sanaa tai lausetta määritelmässä. Kaekennäköstä jutustelluo moan ja taevaan väliltä kaenuun kielellä. Soapi kirjotella mitä mieleen juolahtoa. MOT Translation kääntää ja . Oletko pohtinut miksi koira toimii tietyllä tavalla? Tai miten koira kuulee puheemme?


SEYn tuottama hauska ja ajankohtainen koira-ihminen-koira - sanakirja. Vanhan kirjasuomen sanakirja verkossa. Se löytyy osoitteesta . Aikasarja, Time Series.


Aineiston supistaminen, Reduction of Data.

Sanakirja

Alaraja (valvontakoneessa), Lower Control Limit. Tälle sivulle on koottu pyöräilysanakirja, josta löytyy tärkeimpien pyöräilyyn liittyvien termien englannin-, ruotsin- ja saksankielisiä vastineita. Ymmärtääkö yritysjohtaja, mitä konsultti puhuu?


Ymmärtääkö konsultti sitä aina itsekään? Dictionary on assosiaatiotaulukko. Kirjoita hakemasi sana yllä olevaan tekstikenttään joko suomeksi tai .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit