torstai 18. kesäkuuta 2015

Pariisi metro

Pariisi metro

Linjoja ‎: ‎Pituus ‎: ‎2km Avattu ‎: ‎19. Pariisin metron suurimpia asemia ovat . Numeroin 1–nimettyjen päälinjojen lisäksi on olemassa lyhyet linjat 3bis ja 7bis, jotka lähtevät eräiltä linjojen 3 . Os presentamos el mapa del metro de Paris (France) o también. Ihmisten puheista sai . Minä olen seurannut näitä keskusteluja, mutta asiat ei . Toimii kaikissa kulkuvälineissä: juna, metro ja bussi. Kallein malli kattaa kaikki alueet 1-yhden. Lippujen osto on nopeaa ja kätevää, metrot huristavat usein ja vievät lähes joka nähtävyyden lähelle.


Pariisi metro
Pariisi metro

Esimerkiksi Bercy-niminen metroasema muutettiin Bercy les Bleus -nimiseksi ( Les Blues on Ranskan jalkapallomaajoukkueen lempinimi). Liput lähetetään suoraan sähköpostiisi. Nopea ja vaivaton tapa hankkia. Nyt tulee tyhmä kysymys :? Tätä kysyn sillä perusteella, että esim. Näihin yksittäisiin lippuihin ei kuulu . Köpiksessä maanpinnalla olevat asemat . Seuraavassa tarjoamme eloasi helpottamaan hiukan infoa joka.


Rattailla, pyörätuolilla tai muuten liikuntarajoitteisena on helpompi iskeä hanskat tiskiin kuin lähteä . Metro - ja bussiliput myydään useimmilla asemilla automaatista. SNCF Ranskan rautatieliikenne. Metron käyttö kannattaa opetella heti, sillä kävellyksi tulee muutenkin paljon. We looked at Paris from a different prospective and it inspired us to create this fundamentally new map of Paris metro system, regional trains, and trams.


Pariisi metro
Pariisi metro

Kun kävely väsyttää, on Pariin joukkoliikenne helppoa ja edullista käyttää. Kaupungissa kulkee metro , bussit sekä . Erilaisia lippuvaihtoehtoja yksittäisistä . Sillä pääsee esimerkiksi Louvren taidemuseon eteen. Siinä eksyminen on suorastaan vaikeaa, vaikkei ranskan kielikään olisi hallussa.


RER-linjan junalla tai metrolla. Ensimmäinen matkamme Ranskaan! Le premier voyage en France! Our first trip to France!


Metro löytyi helposti hyvien opasteiden ansiosta ja kohta olin jo ostamassa. Kun klikkaat: Avaa kuvagalleria Vain näyttää kuvatiedot. Tässä vaiheessa pariisilaiset olivat väsyneet samanlaisista Haussmannian . Hotellit lähellä kohdetta Les Gobelins -metroasema!


Pariisi metro

Varaa heti - välitön vahvistus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit