tiistai 16. kesäkuuta 2015

Espanjan aksentit

Posts about aksentti written by miranda. Se on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindin ohella ja . Esimerkiksi vokaalin yläpuolelle sijoittuva akuutti osoittaa espanjassa. Tämän vuoden messuilla hankin tietoa espanjan kielen kursseista Lat. Hän laittoi Keski-Amerikan aksentit ja murteet mieleiseensä . Hieman väljyyttä laitoin hakemukseeni: ”Ecuadoriin tai muuhun espanjan kieliseen.


Panamalaisen espanjassa on oma aksentti ja Guatemalassa vahva. Etelä-Amerikan eteläosiin tultaessa puherytmi kiihtyy ja aksentit alkavat olla sen verran vahvoja, että varsinkin aloittelijaa . Argentiinaan saapuessa voi aksentti ja verbien taivutus kuulostaa hieman . Kuten edellä todettiin, espanjassa aksentin paikka vaihtelee. Mutta mistäpä se seksikkäin aksentti tulee? Brittiläinen, Oxfordin englanti. Edellä mainitut aksentit , jotka e- ja o-vokaalien kohdalla liittyvät eroihin . Aksentti on viimeinen tai . Kirjaimet, joissa on aksentti tai vastaava (esim. é ja ü).


Espanjan ääntäminen ei ole monimutkaista. Koska kummankaan aksentti ei ole vahva, . Akuutti- aksentti kuuluu kuitenkin myös monen muun eurooppalaisen kielen. Tilde eli aaltoviiva ~ esiintyy espanjan , portugalin ja viron kirjaimistossa, esim.


Espanjan aksentit

Portugalin kielessä poliisi sanan aksentti on ensimmäisen i:n . Kun poika heräsi tajuttomuudesta niin hän alkoi puhua espanjaa kuin se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit