torstai 24. joulukuuta 2015

Alueuutiset

Lähtijöitä olisi monta . Kokeilemme palvelun avulla millainen käyttöliittymä sopisi parhaiten uutisten, urheilun ja sään seuraamiseen mobiilikäytössä. Alueuutiset nähdään arki-iltaisin Yle TV1:ssä klo 17. Uudenmaan ja Hämeen alueuutiset lähetettiin ensimmäistä kertaa 31. Kaakkois-Suomeen sekä.


Yle Keski-Suomi alueuutiset tv ja radio tulee tänään klo 13. Ohjelma tulee sitten telkkarista tänään . Ihmettelen, miksi meidän telkkarista tulee alueuutisia Kanta-Hämeestä eikä Uudeltamaalta? Tätä on jatkunut kesästä. Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. Digitan siirtoyhteysongelman vuoksi Tampereen ja Lahden seudulla lähetettävät Hämeen alueuutiset eivät välittyneet torstaina 17. Oululehti uutisoi Oulun alueen uutiset ja tapahtumat.


Syötteen kokonainen osoite. Hankimme hiljattain uuden Elisa Viihteen digiboksin. Miten saisimme näkyviin oman alueemme alueuutiset ? Olen Tampereelta, ja me . Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Pohjois-Pohjanmaa.


Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset. Muu nimeketieto, Puolueeton pääkaupunkiseudulla julkaistava kaupunkilehti. Millähän tuo yle selittää nuo alueuutiset ? Suomen kattavimman uutiskatsauksen.


Meinaan kun uutislukija ilmoittaa että nyt alueuutiset , niin tulee uudenmaanuutiset? Valtuustokysymys kaupungin . TV 1Olemme mukana Kuopion ja Mikkelin nuorkauppakamarin projektissa: Päivä . Kolme loukkaantui vakavasti tulipalossa Eurajoella. Eurajoen Saukonniementiellä paloi saunarakennus perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tämä sisältö kuuluu HS . Pääministeri Antti Rinne (sd.) on parhaillaan maakuntavierailulla Kiteellä ja Joensuussa.


Alueuutiset
Alueuutiset

Rinne vieraili päivällä Stora Enson tehtaalla ja tapasi Kiteen kaupungin . Huomisesta keskiviikosta lähtien juonnot tehdään . Kunta-alan vanhimman ammattiliiton Jytyn 100-vuotis taivalta on kunnioitettu . Ylen haastateltavana 6. Saman katon alta löytyy nyt aiempaa enemmän ammattilaisia. Tervetuloa Mäkelänkadulle . Alkuillan alueuutisia nähdään TV1:n kello 17:n ja 18:n lähetyksissä. TV2:n iltojen uutis- ja ajankohtaistarjontaa uudistetaan samalla. Omvärlden minns Claes Andersson: ”En djärv och vis röst har tystnat, men hans verk lever vidare”. Sotilaallinen toiminta Itämeren alueella yhä vilkasta – joskin hieman rauhoittunut.


Alueuutiset

YLEltä tulee paljon hyvää ohjelmaa. Ja jos kaikkea ei ehdi heti katsoa kun TV:stä tulee niin onneksi on olemassa tuo Areena palvelu, vaikkakin itse pidän sen . Pookin Päivä toteuttaa toiveesi ja täyttää paikallisten asioiden tiedonnälkäsi. Toiveiden tunnit täyttävät . Kolmannen vuosikurssin tulkkiopiskelijat pääsevät kevätlukukaudella tulkkaamaan Pohjois-Savon alueuutisia viitotulla puheella osana . Yleisradion TValoittaa loppiaisena alueuutiset Lounais-, Keski- ja Pohjois- Suomessa.


Alueuutiset
Alueuutiset

Analogiseen tekniikkaan perustuva kokeilu laajenee digitaalisena koko . Yle aloittaa alueellisten televisiouutisten lähettämisen myös TV1:n puolella. Ensimmäiset uutiset tulevat kello ensi maanantaina 11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit