torstai 24. joulukuuta 2015

Sotilaspassi kadonnut

Sotilaspassia voi joutua näyttämään tavallista passia haettaessa. Moni lapsi palasi koulusta kotiin ja huomasi vanhempiensa kadonneen. Asevelvollisen usein kysymät kysymykset kutsuntoihin, varusmiespalvelukseen ja reserviläisyyteen liittyen. Aluetoimistot neuvovat asevelvollisuuteen liittyvissä . Yleisimmät puolustusvoimien lomakkeet on julkaistu tällä sivulla.


Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Vanhanmallinen sotilaspassi sisältää sen haltijan . Nykyään polttavat nakkaavat roskiin sen jne hyvin taitaa olla ,että vain puolet käy sotilaskoulun. Mikä on sotilaspassin arvo tänä päivänä?


Kertaamaan pitäisi lähteä ja sotilaspassi on hukassa. Poliisi peruuttaa kadonneen tai anastetun passin ja etsintäkuuluttaa sen poliisiasiain. Esteettömyyden voi osoittaa sotilaspassilla , siviilipalvelustodistuksella, . Ulkomailla anastetun, kadonneen tai rikkoutuneen Suomen passin tilalle on . Jos voimassa oleva passi on anastettu tai kadonnut , on uutta passia haettaessa.


Jos näitä ei ole, passin tai henkilökortin myöntävä viranomainen tarkistaa . Matkustaja esittää matkaoikeuden junassa. Matkaoikeuden lisäksi tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyys. Aikaisempina vuosikymmeninä sotilaspassissa on opastettu, mitä pitää ottaa mukaan liikekannallepanon toteutuessa. Olen kadottanut anniskelupassini.


Passi maksaa euroa ja. Puolustusvoimien asiakirjalla. Hygieniapassi on kadonnut , miten toimitaan?


Mikäli edellinen passi on kadonnut tai anastettu, passin hakijan on täytettävä . Aseen hankkimiseen ja hallussapitoon tarvitaan poliisin antama lupa. Huomasin tuossa vuoden vaihteen jälkeen, että passini menee vanhaksi heinäkuun viimeisenä päivänä, joten ajattelin nouhevana kaverina hoitaa uuden. Onkos armeijan käyneillä ollut sotilaspassi mukana kun ovat passia.


Varastettu tai kadonnut passi. Asevelvollisuusikäisen passinhakijan on esitettävä sotilaspassi , lykkäys- tai vapautuspäätös, esteettömyystodistus tai . Alle 18-vuotiaiden osalta huoltajien kirjallinen suostumus. Huolehdimme tarvittaessa kadonneen kortin sulkemisesta luvattoman käytön. Vierailija: Onko tarvinnut hankkia puolustusvoimilta todistus armeijan suorittamisesta vai onko poliisit selvittäny asian muuten? Jos sotilaspassisi on kadonnut , pyydä puolustusvoimien aluetoimistosta asevelvollisen rekisteriote ennen poliisilaitoksella asiointia.


Kun voimassaoleva passi on kadonnut tai varastettu, siitä on ilmoitettava poliisille ja hankittava poliisiraportti, joka . Minulle tuli muinoin kiireellinen tarve saada passi, ja sotilaspassi oli paikassa, josta en. Kadonnut tai vioittunut sotilaspassi uusitaan sotilasläänin esikunnassa. Mitä taas sotilaspassiin tulee, niin se annettiin vasta kotiutuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit