keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Frank alennukset

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee mukanasi kaikkialle ja näyttää aina parhaat alennukset lähelläsi. Haluatko tietoa opiskelijaeduista suoraan sähköpostiisi? Opiskelija- alennukset tekevät opiskelijan elämästä edullisempaa! Jäsenyyden avulla saat käyttöösi myös huikeita alennuksia ja tarjouksia sekä.


Lukiolaisten jäsenenä saat lukuisia etuja ja hyötyjä!

Valtakunnalliset opiskelija- alennukset , kuten VR:n :n ja Matkahuollon 50. Saat alennukset ja etuudet käyttöösi . Lähiliikenteen maksualueen junissa matkustaessasi saat opiskelija- alennusta kertalipun hinnasta ja matkan sarjalipun hinnasta. Alennus on prosenttia vastaavan aikuisten kausilipun hinnasta.


ISIC Finlandin nettisivuilta tilattu. Et kai ole ohittanut tarjoustamme jossa saat € alennuksen henkilökohtaisella alennuskoodilla! Edut saa käyttöön liittymällä omaan opiskelijajärjestöön sekä .

Frank alennukset

Ylivoimaisesti eniten alennuksia on tarjolla opiskelijoille ja lapsille: menitpä sitten. Frankin sivustolta löytyykin . ALENNUSTA F-SECUREN TUOTTEISTA! Suurin ero on se, että sinisellä kortilla saa alennukset julkisesta liikenteestä, vihreällä et. Vaihdoin helmikuussa Helsingin rautatieasemalla olleella pisteellä puhelinliittymäni, koska minulle mielestäni erittäin selkeästi luvattiin . Päätoimisena opiskelijana olet oikeutettu joukkoliikenteen opiskelija- alennuksiin.


Frank alennukset

Etuja opiskelijakortilla. Kaikki, mitä olet ikinä halunnut tietää Spotifyn opiskelija- alennuksesta. Suomalaista opiskelijakorttia näyttämällä saat alennuksen opiskelija-aterian hinnasta Kelan tukemissa opiskelijaravintoloissa.


Kortin voi maksaa millä . Tässä uusia opiskelija- alennuksia. Alennusta ei saa jatko-opiskelijakortilla eikä sellaisella. Ylioppilaskunnan omat alennukset ja edut. Paikallisten yritysten opiskelija- alennukset.


Kelan, VR:n ja Matkahuollon alennuksia.

Sivustolla on sekä perinteisiä . Tällä hetkellä opiskelijoille tarjotaan alennusta vaikkapa . Me kokoamme parhaat alennukset , sekä alekoodit Postin sivulle, jotta sinun olisi. Puumala toivoo, että alennusten ansiosta yhä useampi opiskelija . VYY:n jäseniä ovat kaikki läsnäolevat Vaasan yliopiston perustutkinto-opiskelijat, eli alemman (kandidaatti) sekä ylemmän (maisteri) korkeakoulututkinnon . Kysyttävää opiskelijakortista tai -eduista? Tekstityspalvelu on tarkoitettu kuulorajoitteisille . HELGAn Pasilan tiloista kerroksesta 1K. VR-opiskelija- alennuksen saamiseksi tulee opiskelijan täyttää seuraavat ehdot:.


Miettusen mukaan tieto opiskelija- alennuksista on yleisesti ottaen . Alennuksien kysyminen ja kortin näyttäminen siis kannattaa! Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja alennukseen aterian hinnasta ravintoloissa, jotka ovat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit