keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Vinha maali 9l

Vinha maali 9l

Puolihimmeä, vesiohenteinen suoja puupinnoille ulkona. Säilyttää puun luonnollisen pintakuvioinnin. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä erä maalia yhteen astiaan sekoitettuna mahdollisten värierojen välttämiseksi.


Sekoita Vinha perusteellisesti ennen . Vinha muodostaa hengittävän kalvon ja soveltuu erinomaisesti huoltomaaliksi. Se soveltuu ulkoseiniin, ikkunanpuitteisiin, vuorilautoihin ja muihin vastaaviin . Vinha on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita. Pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan.


Ainutlaatuinen puolihimmeä peittosuoja lauta- ja hirsipinnoille ulkona. Jättää puunsyyt vinhasti näkyviin. Ei ole Vinhan voittanutta. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen.


Vinha maali 9l

Täydellisen peittokyvyn ja väripeiton takaamiseksi varaathan maalia. Tikkurilan Vinha Peittävä suoja puulle Valkoinen L. Erinomainen säänkestävä. Tuote- ja työohjeet (6). Mikään maali ei kuulu johonkin sävytysryhmään, vaan sävyt.


Tutustu kattavaan Maalit -valikoimaamme. Eskaro 9L aqua ruskea puuöljy. Käytetään esimerkiksi ulkoseiniin, ikkunanpuitteisiin ja vuorilautoihin. Ulkomaalit Byggmaxilta. Byggmax auttaa sinua löytämään kotisi julkisivun kunnostukseen sopivat ulkomaalit ja peltikattomaalit.


Vinhalla sivelet helposti puolihimmeää, alustan mukaan elävää suojaa niin lauta- kuin hirsipinnoille. Uusille tai aiemmin käsitellyille puupinnoille. Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Vinhalla vaihdat helposti tummaksi kuullotetun puun taas vaaleaan suuntaan.


Ruukut Harmaa ulkoruukku. Pergolan maalit Vinha valkoinen 9l. Ilves talomaali valkoinen 9L. Puunsuojana myydn itse . VALTTI KALUSTEÖLJY 9L KELONHARM, PRK. Fasad Solid Peittosuoja.


Peimari akrylaattipeittosuoja 9L. Saaga - hengittävä talomaali 9L. Jos halutaan käyttää peittosuojia, Cello Cover, Vinha ja Visa Premium ovat toimivia vaihtoehtoja, Vanninen opastaa. Ne soveltuvat hirsipintaan ulkonäöllisesti maalia paremmin.


Vivacolor sismaali tikkurilan valmistama maali 9l 31.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit