perjantai 25. joulukuuta 2015

Tarjouskauppakohde

Tarjouskauppakohde
Tarjouskauppakohde

Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa . Jäikö jokin askarruttamaan? Ensiesittely: Sunnuntaina 11. En edes avaa tarjouskauppakohteita. Suurin ongelma on tuo ”myyjä päättää, milloin tehty tarjous on sellainen, että hän sen hyväksyy”. Jos ostettava asunto on tarjouskauppakohde , toimii asunnon ostotarjouksen teko ja.


Tarjouskauppakohde
Tarjouskauppakohde

Moni asunnon ostaja ”skippaa” tarjouskauppakohteet , ja kyseinen . Vierailija: Löysimme meille sopivan omakotitalon, mutta kyseessä on Kiinteistömaailman tarjouskauppakohde. Lähtöhinta kyseisellä talolla on jo aika kova . Vierailija: Eli oikotiellä jos asuntoilmoituksessa lukee että tarjouskauppakohde , mitä tarkoittaa? Sitä, että se on vähän kuin huutokauppa.


Kyseessä oli välitysliikkeen tarjouskauppakohde. Tutkittuani hinnan, totesin tarjouskaupan lähtöhinnan jo olevan mielestäni yläkanttiin. Paria Kiinteistömaailman tarjouskauppakohdetta tullut käytyä katsomassa ja välittäjä yrittää vedättää ihan satasella.


Tarjouskauppakohde

Viimeksikin suunnilleen . Omakotitalo, 6h, k, khh, s. Mökki tai huvila, h, . Tikkurilan palvelujen lähellä, erinomaisella sijainnilla rakennuspaikka omakotitalolle tai vaikkapa paritalolle. Tarjouskaupassa mukana oleminen . Tontti sijaitsee lähellä . Teuvon tarjouskauppakohde. Kirjoittanut Juha Vuorinen. Pian televisiossa alkaa pyöriä sarja, jossa hypnotisoidaan julkisuudesta . Mukavalla sijainnilla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella oleva kiva kesäpaikka.


Mökin seinät tyylikästä hirttä. Tämä on tarjouskauppakohde ! Tästä kohteesta voi tarjota lähtöhinnasta ylöspäin! Yli-Kitkan etelärannalla sijaitseva ympärivuotiseen . Nyt myynnissä tilava rivitalokolmio metsäisellä tontilla Itä-Patelassa. Huoneistossa tilava olohuone ja . Olisiko täällä sinun tuleva kotisi?


Myynnissä olevien asuntojen ilmoitukset ja esittelyjen ajankohdat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit