perjantai 18. joulukuuta 2015

Suomi kiina translator

FM ( Kiinan kieli ja kulttuuri). Tarvitsetko nopea, vapaa käännös? Ilmainen kääntäjä, sanakirja, lausekääntäjä, kielenkääntäjä. Suomi -englanti- suomi , suomi -ruotsi- suomi , jne.


Suomi kiina translator

Käännä tekstiä 1kielen välillä kirjoittamalla. Käännä napauttamalla: kopioi tekstiä missä tahansa sovelluksessa, niin näet käännöksen. Auktorisoidun kääntäjän ohjeet Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sivuilla. Oliko tämä sivu hyödyllinen? Ilmoita virheestä tai ehdota muokkausta.


Kääntäminen kameran avulla. Voit kääntää tekstiä tietyistä kielistä osoittamalla sitä kamerallasi. Jos teksti on pientä, huonosti valaistua tai tyyliteltyä, käännösten. Kielet, joita kutsutaan yhteisnimellä kiinan kieli, ovat itse asiassa joukko kieliä,. Virallinen kieli seuraavissa: Kiina , Singapore, Taiwan.


Suomi kiina translator

Yilin vastaa jälleen kiinaksi ja kone kääntää suomeksi : Sieltä rautatieasemalle . Lingsoft mukana tekstittämässä yhtä Suomen televisiohistorian suurimpia dokumentteja Yle . Translation and LocalizationTurku, Western Finland7followers. There are no translations. Englanti– kiina –englanti-konekäännöspalvelu. Vaikka kaduillasi nykyään kuulee enemmän kiinaa kuin japania, pidän sinusta silti. Suomessa teen yleensä tuorepuuroa tai syön leipää hummuksella . Ye esitteli kääntämistä, joka oli yllättävän hyvää, jopa kiitettävää englannista ja kiinasta suomeksi.


Ongelmia ilmeni, kun laitteelle puhui . Lucy Johansson on kiinan kielen asiantuntija, ja hän puhuu myös erinomaista englantia ja hyvää suomea. Lucylla on pitkä kokemus kansainvälisestä . Haastattelussa Tuomas Nevanlinna s. Kirkkohallitus ja tietosuoja. Asetukseen liittyy useita henkilötietojen . Tämä helpottaa käyttämistä erityisesti, kun kyseessä on ei-latinalainen kieli kuten kiina tai . Todistukset ja tilauskurssit. Kansainvälinen käännöstoimisto täyttää kaikki kielipalvelutarpeesi laajan ammattikääntäjien verkostonsa avulla. CHS) kiina (yksinkertaistettu), (lv) latvia,.


Suomi kiina translator

Lisätietoja Suomessa antaa Tulli ja Kiinassa paikallinen tullilaitos. Korkeatasoista tutkimusta ja monipuolista opetusta tarjoava kemian laitoksemme haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi Ylistönrinteen kampuksellemme. Asuin Kiinassa kolme ja.


Suomi kiina translator

I Esbo är det viktigt att det går bra i vardagen. Aktiva invånare och partnerskap garanterar att Esbo utvecklas ekonomiskt, ekologiskt, socialt och kulturellt .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit