torstai 17. joulukuuta 2015

Näyttääkö google maps nopeuskamerat

Google Maps kertoo jo reittiä suunnitellessa nopeuskameroiden paikat. Näe kartalla kaikki kiinteät ja vaihtuvat nopeuskamerat ! Tämä kartta perustuu kiinteään nopeuskameratietokantaan sekä sovelluksen käyttäjien yhdessä . Kaikista nopeuskameratyypeistä (kiinteistä, siirrettävistä ja keskinopeutta mittaavista) hälyttävien tarkko¬jen ja ajantasaisten nopeuskamerahälytysten ansiosta . Google on tuomassa Maps -karttapalvelun navigointiin uusia toimintoja,. Google testaa karttasovelluksessaan toimintoa, joka varoittaa käyttäjiä nopeuskameroista.


Testitoiminto ei kuitenkaan ole tarjolla kaikille . Googlen karttasovelluksen uudehko ominaisuus auttaa autoilijoita välttämään ylinopeussakkoja, kun se varoittaa valvontakameroista. Puuttuu: näyttääkö kertoo nyt myös nopeuskameroiden paikat Mikrobitti https://www. Itsellä tähän asti ollut käytössa HERE (WeGo), jossa siis navigointi, . Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista Nopeuskamerat.


Lataa Nopeuskamerat ja nauti siitä . Tiesithän että useimpiin älypuhelimiin saat nopeuskameroista. Premium versiolla saat kameravaroitukset myös navigointiin, mutta . Ilmainen sovellus on ainakin toistaiseksi ladattavissa Play -kaupasta vain Android-puhelimille. Suomen lisäksi se toimii kattavasti . Tällaisia ovat ruuhka, poliisin ratsia, onnettomuus, nopeuskamera , tiesulku tai jokin muu vaaratilanne, kuten huono sää sekä käyttäjän .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit