keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Suojakotelo kortille

Suojakotelo kortille
Suojakotelo kortille

Korttisuoja suojaa lähimaksukorttisi luvattomalta kortin lukemiselta. ID-korttikotelot, korttien suojakotelot , tunnistekotelot, muovitaskut ja hihakotelot kulkuluville nyt edullisesti ja nopeasti! Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat . Tämä kortin suojakotelo on hyvä ratkaisu silloin, kun on tarve käyttää kahta vaakamallista korttia , jotka pitää välillä ottaa pois kotelosta ja kortit halutaan suojata . Suojaa maksukortit väärinkäytöltä.


Suojakotelo kortille

Erittäin ohut tasku, joka suojaa kortin luvattomalta etälukemiselta. Laita maksukortti koteloon ja säilytä tavalliseen tapaan . Kortin suojakotelo pystymalli 54xmm kortille. Läpinäkyvää ABS -muovia.


Kotelossa sormilävistys helpottamaan kortin käsittelyä. RFID-korttisuoja suojaa lähimaksukorttisi luvattomalta kortin lukemiselta. Kortti asetetaan suojan väliin, suoja sopii sekä pysty- että vaakamalliseen . Tyylikäs, kiiltävää alumiinia, muotoiltu pankkikortin suojakotelo - Tähän mahtuu useampikin kortti ! Värivaihtoehdot: punainen, sininen, musta ja hopea. Vertaa pankkikortin suojakotelo tietotekniikka-tuotteita helposti netissä VERTAA.


Suojakotelo kortille

Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivim. Lähimaksukorttien mahdolliset turvallisuusriskit huolestuttavat kuluttajia. Korttien ympärille onkin muodostunut uusi bisnes, kun niille myydään . Metallinen-muovinen RFID suojakuori. RFID suoja on tehty ehkäisemään radiosignaalein tapahtuvia identtiteettivarkauksia. RFID kortinsuoja estää siis henkilö-, . RFID- tekniikkaan perustuva kortti suojaa etämaksu-varkauksilta.


Ei pidä olla niin huolimaton, että kadottaa korttinsa. Ruotsin poliisi toivoo jokaisen pankkikortin käyttäjän tekevän pienen kikan, että kortti on paremmin suojattu huijareilta. MyFoneKit BookCase - suojakotelo , LG K musta. Laajasta valikoimastamme löydät monia erilaisia suojakoteloita sekä kuoria moneen eri käyttöön.


Suojakotelo kortille

Korttipaikalliseen suojakoteloon mahtuu kortteja. Muissa koteloissa kansi vain suojaa näyttöä. Kuvassa musta lompakko suojakotelo sekä . Tästä osiosta löydät valikoimamme moderneja, siistejä ja tyylikkäistä nahkaisia korttikoteloita.


Luottokortti- ja käyntikorttikoteloista on tulossa yhä suositumpia . Toimitus seuraavana päivänä! Nokia Lumia 9Suojakotelo. Saatavuus näyttää ainoastaan keskushuollon . Kulkukorttikotelo kahdelle kortille. Molemmille korteille oma osasto, joissa kortit pysyvät kokonaan suojattuina. Pienen sormikolon ansiosta kortin sa.


Kortin pitää olla puhelimen keskellä, missä NFC-lukija sijaitsee. CARDPROTECT EI OLE SUOJAKUORI CardProtect on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit