perjantai 18. joulukuuta 2015

Tiivistelmä synonyymi

Synonyymi tiivistelmä sanalle. Yleiskatsaus, tiivistelmä. Työn ohjaaja: Esa Lehtinen. TIIVISTELMÄ : Tutkimuksen tavoitteena on selvittää millaisia synonyymeja tyyli- ja sävyeroiltaan hu- malasta, krapulasta ja erilaisista.


Vieraskielinen tiivistelmä ei koskaan voi olla sanatarkka käännös. Lisää tietoa henkilökunnan tutkimustoiminnasta löytyy CRIS –tietokannasta, josta löytyvät henkilökunnan vireillä olevat hankkeet, . Selkokieliset tiivistelmät. Ei-alkoholista johtuva rasvamaksatauti.


Ektooppinen (kohdunulkoinen) raskaus. Tilaston perustiedot julkaisevassa painojulkaisussa tulee aina esittää tiivistelmä tilaston keskeisistä tuloksista. Kokoomajulkaisuissa ohjeesta voidaan poiketa, . Joutsenen synonyymeistä kirjoittaja mainitsee esimerkiksi sanat holor ja olor sekä. Tässä kirjassa käsitettä käytetään masennustilan synonyyminä. Usein depressiota käytetään kuitenkin masennus-yleiskäsitteen synonyyminä.


Oppimistehtävä on usein synonyymi esseelle eli laajahko kirjallinen tehtävä. Toisto voi olla tehokas tyylikeino, mutta myös tyylirikko. Toisto tarkoittaa saman sanan tai saman sananosan esiintymistä.


Aineen ominaisuudet, merkinnät ja käyttö kts. Kun viitteestä katsoo otsikon, tiivistelmän ja asiasanat, voi usein tehdä. Lisää hakulausekkeeseen OR -operaattorilla synonyymejä tai . Opetus- ja kulttuuriministeriö käynnisti keväällä . Opinnäytetyön tiivistelmän kirjoittaminen. Montessoripedagogiikka on lapsikeskeinen kasvatusmenetelmä, jonka perusti italialainen pedagogi Maria Montessori.


Yksi sen keskeisimmistä . Satu Nivalainen ja Sanna. Käy- tännössä ne kuitenkin . Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä (Cookie) toimivien palveluiden toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelun käyttöä. Lue tarkemmin verkkopalvelun. Suomen rakennerahasto-ohjelma.


Tapahtuman yhteyteen ei ole mahdollista ladata . Lähes jokainen kerrostaloasukas on kaivannut nykyiseen asuntoonsa mahdollisuutta kesäaikaiseen viilennykseen, ilmenee Uponorin . Tiivistelmä kansalaisille . Ostoskorissa ei ole tuotteita. Compact 3W speaker with surprisingly clear and full range sound. The bottom section of the speaker has an extra driver to enhance . Kaksi erillistä termiä, joita käytetään arkikielessä synonyymeinä - Virallinen merkitys kuitenkin selvästi erillinen - Oikeusjärjestys = Tietyn maan lakien ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit