maanantai 22. kesäkuuta 2015

Terveydenhuollon viestit

Terveydenhuollon viestit
Terveydenhuollon viestit

Terveydenhuollon viestipalvelut. Voit lähettää viestin terveydenhoitajalle tietoturvallisesti. Pääset lukemaan lääkärien ja hoitajien sinulle lähettämiä viestejä.


Jotta voit saada viestejä ammattilaisilta tai saada muistutustekstiviestin. Viestipalvelulla esitettyyn kysymykseen vastattaessa käytetään . Palvelun käyttöön otosta sovitaan aina terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa. Ammattilainen aloittaa viestiketjun.


Asiakas saa tiedon uudesta viestistä. Kaikki terveystietosi ja reseptisi yhdestä paikasta. Omakanta on kansalaisten verkkopalvelu, joka näyttää terveydenhuollon kirjaamia tietoja potilaasta ja hänen . Viestit tallentuvat potilaskertomusjärjestelmään.


Terveydenhuollon viestit
Terveydenhuollon viestit

Sanomalehti Keski-Suomalainen uutisoi 16. Reseptin uusimispyyntöjä ja lähettää viestejä Turun kaupungin terveydenhuollon ammattihenkilöille. Keski-Suomen seututerveyskeskuksen tehostamistoimenpiteistä ja tekstiviestipalvelun . Palvelussa voi varata, siirtää tai perua aikoja ja täyttää esitietolomakkeita, ottaa yhteyttä hoitavaan terveydenhuollon yksikköön sekä sovittaessa viestiä.


Hammashuollossa vastaava järjestelmä . Ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos sinulla on oireita,. Lähetä viesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tarkista, varaa, peru tai siirrä terveydenhuollon vastaanottoaikoja. Katso laboratoriotutkimusten . Muista kirjoittaa viestiin hakemuksen asiointinumero, jonka löydät sähköisestä asioinnista hakemuksesi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit