tiistai 16. kesäkuuta 2015

Passi kreikka voimassaolo

TUI suosittelee, että passi on määräysten muutosten varalta voimassa. Arvoesineet ja passi kannattaa jättää hotellin turvasäilöön. Suosittelemme, että passi on voimassa kk matkan päättymisen jälkeen aina.


Kreikka : EU-maassa tulee olla mukana matkan ajan voimassaoleva passi tai . Sinun on esitettävä voimassa oleva henkilötodistus tai passi , kun . Muista huolehtia, että asiakirja on voimassa koko matkasi ajan eikä ole. Kaikilla Schengen-alueen ulkopuolelle matkustavilla tulee olla passi , jonka useimmiten pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan pää. Tavallinen passi on voimassa pääsääntöisesti vuotta. Vain voimassa oleva passi kelpaa . Nazar ei ota vastuuta seurauksista koskien passia , joka ei ole voimassa.


Rodoksella käytetään euroja valuuttana. Bulgarian valuutta on lev. Pahimmassa tapauksessa maksettu matka saattaa muuttua . Ennen matkaa on hyvä tarkistaa, että passisi on voimassa , ja mahdolliset viisumit. Täältä löydät lisää tietoa passi - ja viisumiasioista. Useat maat edellyttävät, että passi on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen.


Siksi kannattaa tarkistaa maakohtaiset . Passi ja viisumi Kreikka. Matkustaessaan maasta Suomen kansalaisella on oltava yleensä passi. Eri maissa on erilaiset edellytykset siitä, kuinka kauan passin pitää olla voimassa matkan päättymisen jälkeen.


Jos passi on menossa vanhaksi, . Kolmen tai kuuden kuukauden voimassaoloaika koskee yleensä kaukokohteita, mutta passin vaadittu voimassaoloaika ja viisumivaatimukset tulisi aina tarkistaa. Henkilökorttia voidaan käyttää passin sijaan myös matkustusasiakirjana. Tähän kelpaavat jatkossa ainoastaan passi ja henkilökortti. Hinnoissa ei toisaalta ole suurta eroa, mutta voimassaoloaika on molemmissa . Matkustajalla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa ja Sveitsissä myös 1. Lue tärkeää tietoa matkustusasiakirjoista ennen matkalle lähtöä.


Tarvitsetko viisumia ja miten pitkään passin on oltava voimassa. Tarkista tarvitsetko passin vai riittääkö EU-ajokortti tai kuvallinen henkilökortti. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan voimassa olevaa kussakin. Mikäli sinulla on kysymyksiä passi - tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan. EU-maissa passi on kelvollinen matkustusasiakirja sen voimassaolon.


Kymenmatkat Oy ei vastaa mahdollisista seurauksista, mikäli asiakkaalla ei ole voimassa olevaa passia tai virallista hankilökorttia (matkustusasiakirjaa) tai . Suomen ja Kreikan kesken maahantuloleimausten poistamisesta tehty sopimus. Suomeen edellyttäen, että heillä on voimassaoleva kotimaan passi. USA:n kansalaisilla täytyy olla voimassa oleva passi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit