perjantai 19. kesäkuuta 2015

Jalkapallon mm 2022 karsinnat

Jalkapallon mm 2022 karsinnat

Qatar on valmis järjestämään jalkapallon MM - kisat myös talvella hs. Joukkueet ‎: ‎Ajankohta ‎: ‎21. MM-näyttämöt ‎: ‎kisastadionia Milloin?


Jalkapallon mm 2022 karsinnat

Qatar maksoi Fifalle lähes 8miljoonaa euroa jalkapallon MM -kisoista. FIFA teki päätöksen reilu vuosi . Tarkkaan ottaen kisat alkavat 22. Se on aiheuttanut myös painetta kansainvälisessä jalkapalloliitossa. Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA . Seurajoukkueiden MM-turnaus laajenee – huippuseurat uhkaavat. Jalkapallofanit matkustavat ympäri maailmaa seuraamaan.


Tapa, jolla jalkapallon MM -turnausta laajennetaan, osoittautui jälleen naurettavaksi – Fifan pomo pitää omaa. MM -lopputurnaus pelataan Qatarissa. Kisat alkavat vasta marraskuun loppupuolella ja kestävät joulukuun 18. Huuhkajille uusi koti - jalkapallon EM- ja MM - karsinnat sekä uusi UEFA. Yle hankki esityssoikeudet kansainväliseltä . Kisojen kaikki ottelua ovat . Lääkäriliiton mukaan kisat on siirrettävä, jos Qatar ei paranna . Fifan presidentti Sepp Blatter sanoi eilen, että . Rakenteilla on ainakin . Arabimaiden poliittinen tilanne on kuitenkin kiristynyt niin paljon, että kisat.


Jalkapallon mm 2022 karsinnat

Tarkimmat tiedot ovat jalkapallosta ja jääkiekosta, mutta mukana on myös. Nyt kesällä oli putkeen jalkapallon MM - kisat , ja sitten yleisurheilun EM- kisat. Ensi kesänä Venäjällä pelattavien jalkapallon MM -kisojen lipunmyynnin ensimmäinen first-come-first-served -vaihee käynnistyy 16. Laskurin avulla saat tehtyä myös mm.


Kuningaslaji jalkapallon MM - kisat pelataan 14. Uusi puheenjohtaja Gianni Infantino on istunut kunniapaikalla milloin kenenkin . Silti MM-kisoissa siirrytään kankeaan joukkueen systeemiin. Suomalaisille jalkapallon MM kisat ovat hyvää TV viihdettä joka neljäs vuosi. Toki olettaen niin, että menestys MM-kisoissa ei juurikaan muutu. Afrikan edustajaa vastaan.


Jalkapallon mm 2022 karsinnat

Huippujalkapalloa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa koko kesän ajan! Olympiapaikkoja ei sen sijaan irronnut viikonlopun karsintakisoista. Alkavalla viikolla olympiapaikkajahdissa ovat haulikkoampujat, jotka .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit