tiistai 16. kesäkuuta 2015

Asuntoosakeyhtiö neuvonta

Asuminen taloyhtiössä : Asukkaan neuvontapalvelut. Palvelun tarjoamiseen johti Jyrki Jauhiaisen mukaan osin se, että asunto - osakeyhtiömaailmasta tuntuu puuttuvan oma neuvontaviranomainen. Neuvontaa hoitaa asumisasioihin erikoistunut lakimiehemme Ilkka Salminen. Asunto - osakeyhtiö on Suomessa osakeyhtiön erityismuoto, josta säädetään . Lukija kyseli, voiko osakas saada puhelimitse ilmaisia neuvoja taloyhtiöön liittyvässä lakiasiassa. Osakeluettelon ja remonttirekisterin pidosta säädetään asunto - osakeyhtiölaissa , joten ne ovat lakiperusteisia henkilörekistereitä.


Asukasluettelon pito perustuu . Soittoosi vastaa aina lakimies. Luotettavaa neuvontaa kaikissa lakiasioissa. Kohdellaanko sinua yhdenvertaisesti asunto-osakeyhtiössäsi? Onko asuntoyhtiössäsi hankittu . Osakkeet tuottavat osakkeenomistajalle yhtäläiset oikeudet, jollei asunto - osakeyhtiölaista tai yhtiöjärjestyksen sisältämissä määräyksistä muuta ilmoiteta. Muista, että yhtiöjärjestyksen muutokset tulevat voimaan vasta, kun ne on rekisteröity.


Jos asunto - osakeyhtiön toiminnassa tapahtuu muutoksia, tee välittömästi. Verohallinnon neuvonta (maksujärjestelyt ja perintä, verovelkarekisteri). Poistomenettelyssä olevat yritykset ja asunto - osakeyhtiöt.


Tiedustelut kaupparekisterin neuvonnasta , puh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit