maanantai 29. kesäkuuta 2015

Mäntsälän ampumarata

Alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö ampumaradalla on kielletty. Viimeksi päivitetty: 09. Muina aikoina ampumaradan käyttö on sallittu ainoastaan erikseen sovittaessa. Under-Construction (1).


Mäntsälän ampumarata
Mäntsälän ampumarata

Yhdistyksen yhteystiedot. Ampumaradan vahtimestari. ESPOO, Lahnuksen ampumarata,. Unsubscribe from Michal Klímek? Ei tapahtumia tässä sijainnissa.


Mäntsälän ampumarata

Uudenmaan ampumaradat -selvitys on laadittu Uudenmaan maakuntaa hieman laajemmalta alueelta. Hirvihaaran kartano, hiihtokeskus, ampumarata ja golfkenttä. Sipoolaisen ampumaradan perällä puhdistetaan maa-aluetta. METSÄNOMISTAJIEN METSÄTAITOKILPAILUT pe 9. MÄNTSÄLÄN AMPUMARATA , HIRVIHAARA. Navigate with Waze to find the fastest possible route.


UKH ampumamestaruuskilpailut). Osa Etevan asiakkaista oli sieni- ja . Aika ja paikka: Lauantaina, 25. Perinnekiväärikilpailun. Lepsämän Riistamiehet, non-stop, Lepsämä Kutsu Tuloksia.


Osanottajia oli ja parhaan tuloksen ampui Veli-Matti Matikainen 92. Hälvälän ampumarata-alueen toimintojen siirtämiselle muille. Haulikko: tiistai ja torstai klo 17. GC1TVAR, Alikartanon löytöretkeilijä, 1. Hämeen alueen mestaruuskilpailut pistooli ja pienoiskivääri. Ammunnat toteutetaan Hausjärven ampumaradalla , jossa Hyvinkään.


Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen lupapalveluita (passit, henkilöllisyystodistukset) saa 9. Uusien ampumaratojen tarpeeksi lisäksi Uudenmaan liitto on laatinut. Ohkolan Nuorisoseurantalolla 8-10. Reserviläisten Jotos-kilpailun A-l ähtö. Metsästäjätutkinnon koulutustilaisuus. Mäntsälän yk- sityismetsissä.


Paikkana on Savijoen ampumarata osoitteessa PUKKILA, Savijoki, . Vaikka Uudenmaan ilmeisin erityispiirre on muuta maata tiheämpi asutus, on suurin osa alueesta edelleen maaseutua, joka tarjoaa hyvin . Olemme jo läsnä yli ampumaradalla. Inband Electronic Scoring ampumaradat (m):. Joukkuejohtajien palaveri pidetään Hyvinkään ampumaradalla osoitteessa.


Mäntsälän ampumarata

Kentän kaakkoispuolella sijaitsee toimiva ampumarata. Järvelän ampumarata , os.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit