maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sähköinen asiointi terveydenhuollossa

Sähköinen asiointi terveydenhuollossa
Sähköinen asiointi terveydenhuollossa

Valtakunnallisten ja paikallisten sähköisten sote- palveluiden tarjonta kasvamassa. Opinnäytetyössä kartoitetaan terveydenhuollon sähköisten asiointipalvelujen käyttöä Kivistön suuralueella sekä mitä sähköisiä asiointipalveluja ja sivustoja . Terveysaseman sähköinen. Avainsanat: sosiaali- ja terveydenhuolto , sähköinen asiointi , verkkopalvelu,. Sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisten asiointipalveluiden tarjonta ja käyttö on yleistymässä, asiakkaiden rooli on muuttumassa aktiivisemmaksi ja palvelujen . Digitalisaatio tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille merkittäviä mahdollisuuksia tehostaa ja kehittää hoitotoimintaa. Kansalaisten kokemukset ja tarpeet.


Turun kaupungin terveydenhuollon ammattihenkilöille. Muutoksesta johtuen palvelussa on esiintynyt lyhyitä katkoja, jotka ovat tilapäisesti voineet estää palvelun . Klinik Pro sähköinen palvelu on käytössä jo yli 250:ssä terveydenhuollon toimipisteessä Suomessa. Toisen henkilön puolesta asiointi terveydenhuollon sähköisissä palveluissa. Sähköinen asiointi siirtyi 1. Jos sinun on itse vaikea hoitaa asioitasi, voit . Viestitys tapahtuu suojatussa tietoturvallisessa yhteydessä sinun ja terveydenhuollon välillä.


Kirjautumalla asointipalveluun voit: lähettää hoitoosi liittyviä esitietoja yksiköihin tai ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien lupa- ja ilmoitusasioiden sähköinen asiointipalvelu on tarkoitettu . Lääkärin vastaanottoajan voit varata sähköisestä asiointipalvelusta tai verkossa kun. Kaikki suun terveydenhuoltoon varatut ajat kuitenkin näkyvät sähköisessä. Saat tarvittaessa lisätietoja puolesta asioinnista terveydenhuollon yksiköstä tai apteekista. Pohjois-Karjala otti käyttöön sähköisen Potilastiedon arkiston.


Sähköinen asiointi terveydenhuollossa

Pohjois- Karjalan julkisessa terveydenhuollossa potilaan sähköinen asiointi on todellisuutta. Voit asioida monissa Varkauden kaupungin palveluissa sähköisesti. Osa palveluista vaatii tunnistautumisen pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen. Lue lisää asiointipalvelusta:. Vantaan kaupungin kanssa voit asioida myös sähköisesti.


Maisa on uusi, kätevä sähköinen sosiaali- ja terveydenhuollon yhteinen asiakasportaali. Suun terveydenhuollon ja vastaanoton ajanvarauksesta lähetetään asiakkaalle . Tarkoituksena on karsia henkilökunnan turhaa työtä. Myös ihmisen oma vastuu terveydestään korostuu.


Sähköinen asiointi terveydenhuollossa
Sähköinen asiointi terveydenhuollossa

Kymenlaakson keskussairaalassa sähköinen asiointi on. Millaisia kokemuksia kansalaisilla on sähköisten asiointitoimintojen käytöstä? Sosiaali ja terveydenhuollon sähköinen asiointi - Kroonisen sairauden . Röntgen, opiskeluterveydenhuolto, lastenneuvola. Verkossa voit varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, tarkastella voimassa olevia.


Vaasan kaupunki tarjoaa mahdollisuuden sähköiseen asiointiin monien palvelujen yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit