perjantai 10. huhtikuuta 2020

Apurahat

TOP-Säätiö tukee ja edistää tieteellistä tutkimustoimintaa sekä varsinaissuomalaista kulttuuria ja taidetta apurahojen muodossa. Lisäksi säätiö myöntää . Alfred Kordelinin säätiö myöntää apurahoja tieteisiin, kirjallisuuteen, taiteisiin ja kansanvalistukseen. Voit hakea apurahoja ja stipendejä muun muassa säätiöiltä ja järjestöiltä. Apurahaa voivat hakea suomalaiset ja .

Apurahat

Myönnämme apurahoja tieteeseen, taiteeseen sekä tiedettä ja taidetta yhdistäviin hankkeisiin. Vuosittain haettavien apurahojen lisäksi järjestämme . Kansan Sivistysrahasto tukee . TÄMÄN VUODEN APURAHOJEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Maksatus kesän aikana . Tutustu ystävällisesti hakuohjeisiin.


Apurahat

Suomen Säveltäjäin Sibelius-rahasto jakaa apurahoja ja avustuksia luovan kotimaisen säveltaiteen edistämiseksi. Hae apurahaa Alli Paasikiven Säätiöltä.

Säätiömme jakaa vuosittain apurahoja ja hankeavustuksia. Myös huippu-urheilijoille myönnetään apurahoja. Säätiöt ja rahastot myöntävät apurahoja sääntöjensä määräämään tarkoitukseen hakemuksesta. Säätiöllä voi olla useita eri tukialoja, jotka voivat myös . Producing an artists run event called Senses of Sustenance -station that showcase artistic processes and installations in Seinäjoki old fire station,750€. Olvi-säätiön apurahan hakija rekisteröityy OLVI-säätiön apurahat - verkkopalvelun käyttäjäksi.


Rekisteröidyttyään apurahanhakijaksi, hakija suostuu samalla . Tukemalla tutkimusta Suomen Lääketieteen Säätiö antaa tutkijoille mahdollisuuden muuttaa maailmaa. Liikesivistysrahasto tukee kauppatieteellistä tutkimusta erityisesti liiketaloustieteiden aloilla. Rahaston tehtävänä on toimia lähellä liike-elämää ja . Tukilinja tukee apurahoillaan toimintarajoitteisten ihmisten aktiivista elämää ja tasa-arvoa. Joensuun Popmuusikot ry:n rahasto tukee popmusiikin harrastusta Pohjois- Karjalassa jakamalla apurahoja alan harrastajille. Farmasialiiton opiskelijajäsenet voivat hakea apurahaa tutkintoon kuuluviin, ulkomailla suoritettaviin opintoihin, jotka suoritetaan 1. Yliopistolla yksi suurimmista tahoista, joka myöntää apurahoja opiskelijoille ja tutkijoille on Helsingin yliopiston rahastot.


Hakemuksia jätettiin kaikkiaan 657. Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton Kopiosto- apurahoja voi hakea kolme kertaa vuodessa erikseen ilmoitettavina hakuaikoina. Hakuajoista tiedotetaan liiton .

Apurahat

Tässä tarkoituksessa säätiö voi myöntää avustuksia, apurahoja , tunnustuspalkintoja tai muulla tavoin taloudellisesti tukea tarkoituksensa toteuttamiseen liittyviä . Ilmoitustaululla välitetään ammattilaiskentän ilmoituksia työpaikoista, koulutuksesta ja ammattilaistapahtumista sekä julkaistaan ajankohtaisia apuraha -, . Syöpäsäätiö jakaa apurahoina vuosittain yli miljoonaa euroa. Eino Jutikkalan rahaston ja Emil Öhmannin Säätiön apurahahaut ovat päättyneet 31. Saajiin otetaan syyskuussa yhteyttä . Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden hallinnoima rahasto tukee apurahoillaan Oulun . Milloin ja miten apurahaa voi hakea? SAM:n apurahat on tarkoitettu SAM:n jäsenille pääsääntöisesti lukuvuoden mittaisiin kauppatieteitten ja tekniikan alan sekä humanististen tieteitten ja kulttuurin . Framen apurahoja myönnetään seuraaville nykytaiteen aloille: kuvataide, valokuvataide, mediataide, taidekäsityö, sarjakuvataide, performanssi ja äänitaide.


Valtiolta, kunnalta tai muulta julkisyhteisöltä taikka Pohjoismaiden neuvostolta saadut stipendit, opintorahat ja muut apurahat sekä palkinnot . Biomedicum Helsinki -säätiön apurahat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit