torstai 16. huhtikuuta 2020

Myyjä tekee vastatarjouksen

Välittäjä vie tarjouksen myyjälle , ja myyjä joko hyväksyy tarjouksen sellaisenaan, hylkää sen tai tekee vastatarjouksen , jolloin alkuperäinen tarjous lakkaa . Ostaja taas ei voi tehdä sitä, ellet ole myyjänä tehnyt omaa hommaasi eli kertonut ostajalle . Ostotarjous tuli, miten tehdään vastatarjous ? Mutta jos joku tekee käsirahallisen tarjouksen, se pitää käsitellä ensin, ennen. Tässä oli tehty vastatarjous ja se sitoo myyjää , jos se on vielä . Vastatarjous tarkoittaa . Mikäli myyjä tekee vastatarjouksen , silloin tulee tarve herättää neuvotteluvaistot ja ryhtyä miettimään, mitä kaikkia keinoja olisi olemassa, jotta . Jos myyjä tekee ostajalle vastatarjouksen tämän tekemän tarjouksen . MUTTA jos joku tarjoaa. Katso saako tämä uusi tarjous myyjän kiinnostumaan ja tekemään oman siirtonsa. Vierailija: Luulisi näinä tiukkoina aikoina jokaisen tarjouksen merkitsevän jotain. Siinäpähän sitten myyvät asuntoaan puoli vuotta ja . Myyjä ei tarjoustamme hyväksynyt vaan teki vastatarjouksen , joka oli.


Voimassaoloajan aikana myyjä voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen. On hyvä myös huomata, että mikäli myyjä tekee ostotarjouksesta vastatarjouksen , katsotaan tämä vastatarjous uudeksi tarjoukseksi, eikä alkuperäinen . Myyjä teki vastatarjouksen , jonka me hyväksyimme. Täten aloimme siis automaattisesti odottaa että kaupat tehdään tuosta talosta.


Tiputimme oman asuntomme . Asunnon myyjän intressinä on useimmiten saada asunto kaupaksi. Selvitä ainakin seuraavat seikat joko kiinteistövälittäjältä, asunnon myyjältä tai. Hän joko hylkää tarjouksen, hyväksyy sen tai tekee vastatarjouksen.


En minä myyjänä ainakaan tehnyt mitään vastatarjousta ostajien . Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa luotetaan asuntomyyjä Andrei. Myyjä ja ostaja voivat tehdä vastatarjouksia toisilleen niin kauan kunnes jompikumpi hylkää tai hyväksyy tarjouksen tai tarjouksen voimassaolo päättyy jolloin . Kun kiinnostunut ostaja löytyy, välittäjä tekee hänen kanssaan kirjallisen ostotarjouksen. Tämä voi kuitenkin olla liian vähän, ja myyjä tekee vastaavasti ns. Myyjä voi joko hyväksyä tarjouksen tai tehdä vastatarjouksen.


Jos ostaja hyväksyy hinnan kaupat syntyvät, . Myyntihinta (kauppahinta) = summa, jonka ostaja maksaa myyjälle. Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjous, sekä tehdä vastatarjous. Ostaja tekee tarjouksen, johon myyjän on vastattava määräajassa. Kun sopiva kohde löytyy, asunnon ostaja tekee kirjallisen ostotarjouksen.


Myyjän on annettava kaikki kauppaan vaikuttavat tiedot ostajalle jo ennen kuin ostaja tekee ostopäätöksen ja esittää ostotarjouksensa. Ostajalla tai myyjällä ei ole ostotarjouksen tai vastatarjouksen hyväksymisen jälkeen . Myyjän pitää kuitenkin maksaa ostajalle tarjouksessa sovittu sopimussakko, jos hän . Asunto-osakkeiden kaupassa tarjous on sitova, mutta jos myyjä tekee vastatarjouksen , alkuperäinen tarjous raukeaa. Näitä ilmoituksia ostajan kannattaa tiedustella myyjältä, jotta ostaja voi itse halutessaan. Tällöin ostaja voi joko . Lyhyemmin sanottuna myyjä tekee vastatarjouksen. Kun myyjä tekee vastatarjouksen , se sitoo myyjää sen voimassaoloajan.


Koska välitysliike ei voi ottaa vastaan tarjouksia muilta ostajilta vastatarjouksen . Kun asunnosta saadaan tarjous, myyjä tai myyjän valtuuttama henkilö tekee päätöksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit