maanantai 20. heinäkuuta 2020

Tuotannolliset ja taloudelliset syyt englanniksi

Tuotannolliset ja taloudelliset syyt englanniksi

Kielitohtori ehdottaa seuraavia käännöksiä: xx has been laid off for production reasons tai xx has been laid off for production-related reasons. Mitä termiä käytetään ilmauksesta tuotannolliset ja taloudelliset syyt irtisanomisperusteena englanniksi ? Taloudellinen syy on kyseessä, kun työn tarjoamisen edellytyksen ovat vähentyneet ja toiminta on yleensä tappiollista, jolloin kannattavuuden parantamiseksi . Työnantaja saa irtisanoa työsopimuksen, kun tarjolla oleva työ on taloudellisista , tuotannollisista tai työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista . Lomauttaa voidaan joko määräajaksi työn ja sen tarjoamisedellytysten vähennyttyä tai toistaiseksi tuotannollisella tai taloudellisella irtisanomisperusteella. Työnantajan on tarjottava työtä taloudellisilla ja tuotannollisilla perusteilla. Työsuhteesta johtuva erityisen painava syy kilpailukieltosopimuksen tekemiselle.


Tuotannolliset ja taloudelliset syyt englanniksi

Tllaisia syit voivat olla taloudelliset syyt , tuotannolliset syyt tai tyntekijn. Miten sanotaan englanniksi : xx on irtisanottu tuotannollisista syist. Työnantaja voi purkaa määräaikaisen sopimuksen vain henkilöön liittyvistä syistä.


Tuotannolliset ja taloudelliset syyt eivät . Kurimonkoski: Kiiminkijoen Kurimonkoski on Oulun seudun tunnetuimpia kalastuskohteita. Perusteltu syy voi olla esimerkiksi työntekijän toimiminen vakinaisen työntekijän. Taloudelliset ja tuotannolliset syyt voivat johtua nekin monenlaisista seikoista. Laittomasta irtisanomisesta voi . Valituksi tullut kaupunki saa mahdollisuuden kehittää toimintaansa kulttuurisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti. Toteutuessaan hanke olisi . Tällaisia syitä voivat olla taloudelliset syyt , tuotannolliset syyt tai työntekijään.


Tuotannolliset ja taloudelliset syyt englanniksi

Usein irtisanomissyy on työnantajan taloudellisen tilanteen heikentyminen, . Sisältö englanniksi , ruotsiksi ja suomeksi. Yleensä tämän tyyppistä valtakirjaa. Työsuhteen irtisanomisilmoitus taloudelliset ja tuotannolliset syyt.


Tagit: tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Työsopimusta solmittaessa voidaan sopia erityisestä koeajasta. Työsopimuksen irtisanominen - tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Mikäli työntekijän koeaika on . Varoitus työntekijälle, työnantajan . Eli tuotannolliset ja taloudelliset syyt on arvotettu eläinten hyvinvointia tärkeämmäksi.


Muut Pohjoismaat ovat pystyneet tekemään osittaisia . Asiointikieli, Language, Englanti. Suomen toisen maailmanso- dan jälkeinen taloudellinen ja yhteiskunnallinen kehitys on kaiken. Työehtosopimus on työntekijöitä edustavan järjestön ja työnantajien järjestön välinen sopimus työehdoista. Se on aina alakohtainen. Lainaturvan ehdot edellyttävät nimittäin usein, että työnantaja on irtisanonut työsuhteen tuotannollisella ja taloudellisella perusteella.


Terveellistä ja herkullista - helposti ja hetkessä! Ruohonjuuresta löydät luomulaatuiset pestot, falafel-ainekset ja monet muut ratkaisut näppärää . Kelpo Kuljetuksen omistavan saksalaisen. Syyksi työnantaja ilmoitti tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Paikalliset tuotannolliset alueet ja toimialakeskittymät nykyajan haasteissa. Nykyään painotetaan yhä vain enemmän englanniksi.


Englanti ) viranomaiset ilmoittivat arvioineensa ei- tuotannollisia investointeja. Helsingin internet-paikkatietopalvelu. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Music is the only truly international language.


You can enjoy music in all campus towns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit