keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Myydään kuntosali

Myydään kuntosali
Myydään kuntosali

Sali on ollut kakkkostyönä yrittäjälle ja myydään nyt muuton takia pois. Tästä nyt periaatteesta laitteiden arvolla kuntosali missä ei ole leasing-lainoja . Super halvalla asunto, Ulkomaan asunnot, Kuopio, Tori. Adidas kuntosali - ja jumppa trikoot. Gymstick smart gym kuntokeskus , Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Vantaa, Tori.


Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 2. Saat yrityksestä lisätietoja klikkaamalla sitä. Mikäli et löydä kiinnostavaa yritystä . Myydään upea hyvin varustettu kuntosali. Myymällä tuotteita tai palveluja saadaan yritykselle rahaa, siksi . Käytetyt laitteet ja välineet myydään ilman takuuta. Suosittelemme, että asiakas tulee toteamaan tuotteen kunnon varastollemme ennen ostopäätöstä.


Myydään kuntosali

Meiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Osta tai ehdota hintaa. Juomat myydään ainoastaan myyntiluvan haltijalle (anniskelu- tai tukkumyyntilupa). Vantaan kaupungilla on viisi uimahallia ja useita kuntosaleja, joissa tarjotaan toimintaa kaikenikäisille. Katso lisätietoa ja tule liikkumaan!


Kaappiin kuuluu palauttavat sentin arvokkaat . Pääkampus, Rajakatu 3 D-siiven kellarikerros, DK25. Tällöin kuntosalin , pukuhuoneiden ja suihkujen käyttö on kielletty. Nousiaisten kunnan kuntosalin kulkuoikeuksia ja 10-kortteja jumppaan myydään kirjastossa aukioloaikoina. Ladattava kulkuavain € . Erillisessä rakennuksessa kahden auton talli, lämmin varasto ja kuntosali. Valitse kuntosali tai ohjatut tunnit!


Myydään kuntosali

Lippuja myydään kahvilassa klo 16. Motivuksen 10-kortti voi olla Sinulle kannattava. POLKU lippuhinnastoon: klikkaa Palvelut -välilehteä.


Myydään kuntosali

Uudessa, monipuolisessa ja laadukkaassa kuntosalissamme on pääosa. Kuntosalilla pääset harjoittamaan kaikkia lihasryhmiä. Avara ja ilmastoitu kuntosalimme on varustettu Davidin kuntosalilaitteilla sekä aerobisilla laitteilla aina. Meillä myynnissä Leaderin lisäravinteita. Hinnat ovat voimassa 31.


Tarjoamme laajimman ja uusimman treenivalikoiman kuntosaleillamme ja myös kotitreeneihin. Tutustu tarjontaamme ja valitse sinulle sopivat liikuntamuodot. Jos kortti häviää tai rikkoutuu, on asiakkaan maksettava uusi maksu. Tilasta käytetään nimeä Lataamo. Pieniä kuntosaleja on runsaasti myynnissä.


Ruskan, Lietohallin ja Tarvasjoen liikuntakeskuksen kuntosalin käyttöön. Seniorien kuntosaliharjoittelu Tarvasjoen kuntosalissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit