keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Rai thl

Tervetuloa kehittämään sosiaali- ja terveyspalvelujen laatua ja tehokkuutta vertailukehittämisen avulla! Vertailukehittäminen on oman toiminnan kehittämistä. RAI -järjestelmä ja sen käytön perusteet. RAI -arviointi on järjestelmällinen ja monipuolinen.


Rai thl
Rai thl

Johtamisen seminaari 3. Tällä sivulla on RAI -käyttäjäorganisaatioille tarkoitetut kirjautumisohjeet TIKU- pohjaisiin RAI -tietotuotteisiin. RAI -palauteraportit on tarkoitettu kaikille . Koti- (HC), pitkäaikaishoidon (LTC) ja Oulun Screener . Hyvä mieli ja toimintakyky. RAI -vertailukehittämisen yhteisseminaari. THL RAI Puheenjohtajan käytännön ohjeistusta. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL National Institute for Health and Welfare.


Rai thl

RAI on menetelmä ja välineistö asiakkaan toimintakyvyn ja . Nyt oppimaan ja testaamaan osaamista ! RAI -välineistön sisältöä ylläpitää ja sen oikeudet omistaa kansainvälinen tutkijaverkosto interRAI. InterRAI (kansainvälinen tutkijaverkosto) ylläpitää RAI välineistön sisältöä ja omistaa sen oikeudet. THL hallinnoi ja valvoo RAI välineiden . WordPress-verkkosivujen suunnitteluu ja toteutus: Mixtum. THL valvoo RAI - välineiden . Aamupäivä: Juhlasali klo 9. Iltapäivä: Juhlasali klo 13.


Rai thl

AILI-kunnissa esimerkkejä RAI -tiedon käytöstä kulttuurisen vanhustyön. Rai -järjestelmä eli ”Resident Assessment Instrument”, suomeksi potilaan arviointiväline,. DomaCare RAI tehostaa työaikaa ja kehittää asiakastyön laatua merkittävästi. RAI on tarkoitettu palvelutarpeen arviointiin, sekä hoito-, kuntoutus- ja.


RAI -koulutuksen lisääminen oli hoitohenkilöstön yhteinen tarve ja. RAI on työväline, jonka avulla on mahdollista kehittää asiakkaan tarpeisiin. Hän toimii yhdyshenkilönä RAI -asioissa THL :en suuntaan. Lähde: Rai -tietokanta ja vanhuspalvelulain toimeenpanon.


Rai thl

THL ) valtakunnallista palvelujen arviointia ja kehittämistä. THL koostaa tiedoista palauteraportit, joiden perusteella on. Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus on mukana testaamassa uutta lasten ja nuorten mielenterveys- ja kehitysvammatyöhön kehitettyä RAI -välinettä THL :n . The Resident Assessment Instrument ( RAI )-benchmarking is used in divisions. RAI -mittariarvot eivät täyty ja muisti on normaali.


Monet kunnat ovat valinneet oman toimintansa ja yksityisen toiminnan seuraamiseen THL :n johdolla kehitetyn RAI -seurantajärjestelmän. Monica Niemi, Eva-Maria Emet, Kira Exell-Paakki ja THL. The best way to get from Chiang Rai to Tachilek Airport ( THL ) costs only $and takes just 1¾ hours. Find the travel options that best suit you.


Vertasimme vaikeasti muistisairaiden potilaiden kivun hallintaa palvelutyyppien välillä. MENETELMÄT THL :n RAI -tietokannasta poimittiin ajalta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit