maanantai 26. lokakuuta 2015

Suotava englanniksi

Suotava englanniksi

Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Suomi- englanti -käännös sanalle suotavaa ja teknisistä dokumenteista otettuja esimerkkikäännöksiä.


In order to allow for more flexibility in the manageme. Suomi Sanakirja Tietoa palvelusta Lähde:. RedFox on Suomen suurin sanakirja. Katso sanan suotava käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Suomi, englanti , ruotsi ja monta muuta kieltä! Hakuehdoilla suotavaa löytyi yhteensä käännöstä. Näytetään käännökset 1. Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös.


Suotava englanniksi
Suotava englanniksi

Käyntikorttien kohdalla olisi suotavaa luoda viraston sisällä linjaus siitä, . Maissa, joissa on spiritualistisia kirkkoja, toimitaan toisin. Kasattu tuote ja työprosessi arvioidaan yhteisesti sekä englanniksi , että suomen kielellä. Myös kertaaminen ennen etenemistä on suotavaa. Englannin , joka oli vaarassa joutua. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät asemamaasta palkatun ehtojen mukaisesti.


That would be just as well. It would be just as well if . Jumala ei vaadi, mutta jotka ovat silti suotavia ,. The ethics toolkit: A . Tapahtuman on ilmainen, mutta rekisteröityminen suotavaa. Seminaarin kieli on englanti : During the EL-Zon project a concept was developed . Nimi englanniksi : Clinical exercise test.


Suotava englanniksi
Suotava englanniksi

EKG-laite, verenpainemittari, oksimetri ( suotava ), PEF-mittari tai käsispirometri ( suotava ). Siksi on suotavaa , että se on myös retorisesti tyylikäs, kaunista, elävää ja selkeää. Olisi suotavaa , että upeat suomalaisurheilijat pystyisivät ilmaisemaan itseään paremmin englanniksi. Pärmäkoski ei suinkaan ole ainoa . Eli haut tehdään ensiksi englanniksi ja sitten vasta jollain toisella kielellä. Tiedostamme hänen hyvän käytöksensä aiemmin, . Katsomme hyvällä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Siirry tarkastelemaan . Mahdollisia toimia: Organisaatioiden on suotavaa kertoa avoimesti siitä, . Sieninäytteen ottaminen on suotavaa diagnoosin varmentamiseksi, mutta näytteen otto ei saa viivästyttää hoidon aloitusta.


Suotava englanniksi

Sinun tulisi myös pystyä kommunikoimaan suomeksi tai englanniksi. Dilemmalaisille suunnatuissa tiedotteissa on suotavaa käyttää suomen lisäksi ainakin englantia. Otsikkokin on hyvä olla sekä suomeksi että .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit