tiistai 20. syyskuuta 2016

Pko liittymisedut maaliskuu

Kun ystäväsi liittyy PKO :n omistajaksi, hän saa kulloinkin voimassa olevat liittymisedut. Sinä ”vinkinantajana” saat kilon (pkt) Juhla Mokka -kahvia. Liity sinäkin PKO :n asiakasomistajaksi!


Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa ja reilu Bonus ostoista kaupan päälle. Kampanja on voimassa 31. Vielä on päivää aikaa liittyä PKO :n asiakasomistajaksi ja saada käyttöösi kaikki nämä huippuedut. PKO :n myymälöissä ja osoitteessa: omistajaksi.


Minulle on tullut vain PKO , Maakunta ja KPO. Turun osuuskauppa, Eepee ja. Eli Pirkanmaa, PKO ja Varubodenin kohdalla maksua ei ole tullut, joten heidän kohdallaan se on vielä. Tuleeko ekat korot taas maaliskuussa ? Entä jos liittyy uudestaan samaan OK:hon, saako liittymisedut toiseen kertaan uutena omistajana.


Myin maaliskuussa osuuteni pois kun tarvitsin rahat muihin menoihin. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO Viestiä on. Tilaa Halti World -uutiskirje, liittymisetuna valencia sää syyskuu - alennus verkkokauppaamme uusille asiakkaille. Hyödynnä Wrapp- liittymisetu – saat euroa takaisin ruokaostoksista, angine bactérienne symptome.


Aktian palveluissa on katko 30. TILAA HALTI WORLD-UUTISKIRJE. LIITTYMISETUNA - ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit