torstai 22. syyskuuta 2016

Vammaistyön osaamisala

Vammaistyön osaamisala
Vammaistyön osaamisala

Opinnoissasi perehdyt vammaistyön osallisuuden edistämiseen ja vammaisen asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämiseen ja edistämiseen. VAMMAISTYÖN OSAAMISALA. Vammaistyön osaamisala on valinnainen opintokokonaisuus.


Vammaistyön osaamisala
Vammaistyön osaamisala

Opit tukemaan vammaisten henkilöiden toimintakykyä yhdessä . Painotamme koulutuksessa asiakkaidenne erityistarpeita ja työyhteisönne kehittämisalueita, kuten autismin kirjon . Tutkinto on suunnattu vammaistyössä jo toimiville, alalle aikoville tai alasta kiinnostuneille. Tule suorittamaan opintosi loppuun tai opiskele uusi osaamisala. Suoritettuasi näytöt voit. Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen vammaistyössä.


Tämän osaamisalan suoritettuasi osaat suunnitella, toteuttaa ja arvioida asiakaslähtöisesti eri-ikäisten,. Hyödynnät työssäsi vammaistyön tietoperustaa. Oppimistavoitteet: arvioi asiakkaan toimintatarpeita ja -kykyä, päivittäistä selviytymistä sekä avun tarvetta käyttäen monipuolisesti arviointimenetelmiä . Ennen kuin tutkinnon suorittaja voi mennä tämän osaamisalan. Suun hoidon osaamisalan opintoja ei ole tarjolla verkko-monimuoto-opiskeluna.


Vammaistyön osaamisala
Vammaistyön osaamisala

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, vammaistyön osaamisala , Lpr. Koulutuspaikka: Presidentinkatu Kuopio. Ikääntyvien hoidon osaamisalassa lähihoitaja osaa toimia kotihoidossa asiakkaan.


Ensihoidon osaamisala - Information about courses, work-based learning and.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit