torstai 30. marraskuuta 2017

Ajokortti riskikoulutus hinta

Ajokortti riskikoulutus hinta

Teoriatunnit suoritetaan etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Voi maksaa kurssin erissä. Klikkaa valitsemaasi kurssia ja valitse sinulle sopivin paketti. Turvallisuuskoulutus (EAS) € Pakollinen kurssi ensimmäistä ajokorttia suorittavalle . Tunnistatko sinä riskit liikenteessä?


Hinnasto Joensuu alkaen 21. Jos olet tehnyt pimeänajon ennen 1. Riskikoulutukseen sisältyy tuntia teoriaopetusta ja tuntia . Liikenteen perusteet, ensimmäisen ajokortin suorittajan pakollinen tunnin teoriakoulutus. Kaikkien koulutuksien hinnat löydät nettisivuiltamme kohdasta alkavat kurssit. Tarjoamme laadukasta ajo-opetusta yli vuoden kokemuksella! Mopon, moottoripyörän ja auton ajokorttia suorittava oppilas osallistuu neljän tunnin teoriaopetukseen,.


Ei aiempaa ajokorttia ) Ajotuntia. Perusvaiheen suorittaneet oppilaat joille on jo ajokortti myönnetty, suorittavat riskikoulutuksen entisten harjoitteluvaiheen ja syventävän vaiheen sijasta. Löydä mieluisa ja itsellesi juuri sopiva ajokorttipaketti.


Ajokortti riskikoulutus hinta

A1- kortti sekä Aja isoA AAja A hintaan 399€. Henkilöautokurssit (B) alkaen 899€ ja mopokurssit . Hinta ei sisällä viranomaismaksuja. Nyt voit käydä EAS ja RISKIKOULUTUS teoriatunnit etänä verkossa vaikka kotisohvalta . Jos sinulla on aikaisempi ajokortti voidaan aloittaa sopimalla ajotunti. Kun ajokoe on suoritettu hyväksytysti, saa kotiin postissa lopullisen ajokortin , eikä tarvitse suorittaa enää autokoulussa.


Ajokortti riskikoulutus hinta

Alta löydät eri pakettien sisällön ja hinnat. Tervetuloa mukavaan ja rentoon autokouluun oppimaan! Paras opetus ajokorttia varten! EAS koulutus, Riskientunnistuskoulutus ( riskikoulutus ). Ajokortti nopeasti ja edullisesti Joensuussa. Autokoulu Ilves Tampere, Hervanta, Ylöjärvi.


Suoritatko ajokorttia opetusluvalla? Oman lapsen kyseessä ollen tärkein pointti on tietysti hinta. Liikennekoulu Mikko on autokoulu Joensuussa. Meillä voit suorittaa B-kurssin haluamallasi tavalla - Meiltä myös mopot, motskat ja raskaan kaluston kurssit! Tutustu monipuoliseen kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu valitsemallesi kurssille.


Ensimmäistä ajokorttia suorittavien pakollinen koulutus erikseen suoritettuna. Suunnattu lähinnä opetusluvalla ajaville. Koulutus sisältyy B-kurssin hintaan.


Ajokortti riskikoulutus hinta

Jos et ole suorittanut vielä harjoittelu- ja syventävän vaiheen kursseja, sinun on suoritettava riskikoulutus. Kurssin hinta 31- euroa sis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit