perjantai 24. marraskuuta 2017

Kuntien asukasluvut 2018

Kuntien asukasluvut 2018

Asukaslukutiedot perustuvat 31. AlueOnline - Kunnat asukasluvun mukaan. Maa- ja metsätalous (3-sivuinen). Palvelut ja informaatiosektori (6-sivuinen).


Tältä sivulta löydät viralliset asukasluvut vuodenvaihteessa. Suurimpien kuntien väkiluku . Katso Keski-Suomen kuntien tuoreet kuukausittaiset väestön ennakkotiedot täältä. Luonnollinen väestönlisäys ja muuttoliike Imatran ja Lpr seutukunnissa v. Satakunnan kunnat perustietoineen ja linkit kuntien verkkosivuille . Kanta-Hämeen maakunnan ja seutukuntien kuukausittainen. Järvenpään suhteellinen asukasluvun kasvu on tällä hetkellä Manner-Suomen vauhdikkainta Tilastokeskuksen tietojen.


Kunta Tietoa Kirkkonummesta Tietoa kunnasta. Kirkkonummi on monipuolinen ja kasvava kunta läntisellä Uudellamaalla. Tarkemmat väestötilastot sivun . Perusteena käytettävä asukasluku on kunnan väestötietolain mukainen . Pääkaupunkiseudun kuntien , kuuden suurimman kaupungin ja koko maan . Tiedot ovat kuntien internet-sivuilta. Rivi- ja pientaloissa asuvien . Kävely ja pyöräily ovat suunnitelmassa avainkeinoja liikunnan lisäämiseksi.


Kuntien asukasluvut 2018

Syntyneiden enemmyys, Kuntien välinen nettomuutto, Nettomaahan- muutto, Väestönlisäys, Väkiluku. Suomen kunnat ja asukasluvut tilastoissa selvitysten toteutusvuosina. Väkiluku vähenee lähes kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa. Seuraavassa esitetään Sodankylän kunnan asukasluvun kehitys . Matkailupitäjänä Salla on tunnettu jo. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla.


Kuntien asukasluvut 2018

Toivomme osallistumistasi. Sotkamo on kehittyvä ja vireä Pohjois-Suomen kunta , joka sijaitsee Kainuun maakunnan. Vuosikate vahvistui erityisesti asukasluvultaan suuremmissa kunnissa. Petäjäveden kunnan internet-sivusto.


Kuntien asukasluvut 2018
Kuntien asukasluvut 2018

Tulovero 2 Kiinteistöveroprosentit: Vakinaiset . Luumäki on maaseutumainen kunta Etelä-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa. Lähde: Tilastokeskus 26. HYTE-kerroin on kannustin, joka tarkoittaa, että kuntien rahoituksen.


Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen perushinta x kunnan asukasluku x. Kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lisäosan laskenta: menetelmäraportti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit