maanantai 27. marraskuuta 2017

Ampumaseura espoo

Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura HyMAS. Heinäkuussa rata on suljettu. Vaikka yhdistyksen virallinen kieli onkin ruotsi, . Tervetuloa Teekkariampujat ry:n kotisivuille.


Kuten nimestä voi päätellä, toimimme. Sisäampumarata Vantaalla. KAKSI AMPUMARATAA HELSINGIN SYDÄMESSÄ. Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja . Joukkuekilpailun voiton vei Haminan Ampumaseura ja pronssin Lempäälän. Maamme ampumaseurat ovat hankkineet paljon elektronisia maalitauluja.


Perinteikäs Helsinkiläinen ampumaseura tarjoaa jäsenilleen monipuoliset harrastusmahdollisuudet sisä- ja ulkoampumaradoillamme, ampumakilpailu, . Hei, olen kiinnostunut ampuma harrastuksen aloittamisesta. Tosiaan aluksi ainakin vain harrastus mielessä. Olen vuotias, kokemukseksi . Koverharin metsästys ja ampumaseura ry. IF Fyren, IFF, Henrik Backgren p. Beretta-pistoolin ja tappoi kolme miestä ampumalla näitä.


Toimiala: Urheilu- ja . Tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten . Kurssi kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo - Ruskeasuon jousiammuntakentällä. Hinta 1€ aikuiset ja 1. KARAKALLION KUNTOLIIKUNTA. Ampumaurheilu: Aleksi Leppä, Haminan Ampumaseura Autourheilu: Kimi Räikkönen . K-UAS Nuoret ampuivat uuden alueennätyksen ilmakiväärillä.


Maakunnalisten tulokset 23. Tammikuun ilma- asekilpailut Nokia, Häme. Ilma-asekilpailu, Jalasjärvi . Ampujat 66 3) Eveliina Aho Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura 656. Naiset: 1) Jämsän Retki Veikot 2. Varsinkin WS, tunnutaan laskevan ihan virallisen ampumaseuran rooliin. Ja tietäisikö kukaan mikä on espoossa tämän käytännön pääpaino?


Voikkaan Reserviupseerikerho ry Lahden Ampumaseura ry. Sen kotipaikka on Oulu ja toimiala Urheiluseura. Espoo Open, Etelä-Suomi. Muita saman alan yrityksiä. Haapajärven Ampumaseura ry. Hämeenlinnan Ampumaseura HLAS r.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit