torstai 30. marraskuuta 2017

Hyviä pubivisa kysymyksiä

IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus . Birdie, Antti Tulonen teki kinkkisiä ja hyviä kysymyksiä. Että onko tullut Trivial Pursuitin kysymykset opeteltua ulkoa?


Testaa tietosi – kysymystä. Siirry tästä viikon tietokilpailukysymyksiin. Hyvät ruuat ja sudokut jäi tekemättä.


Seuraavassa syyskuun tietokilpailun kunniataulukko: 1. Ilkka Hoviseppä pistettä. Hyvä tietokilpailukysymys on sellainen, jonka vastauksen haluaa kuulla, vaikkei sitä olisi tiennytkään. Usein hyvä kysymys on myös . Vaikeita tietokilpailukysymyksiä on helppo keksiä, helppoja vaikea.


Mielestämme pubivisa - termiä tulisi käyttää ravintolaissa tai pubeissa. Sinällään asiasta ei ole haittaa, koska käytännössä kysymyksessä on aina sama asia. Tarvitsisin illanistujaisiin listan hyviä tietokilpailukysymyksiä vastauksineen. Ei mitään mahdottoman vaikeita, mutta sellaisia sopivia.


Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta Kysymystä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa. Klikkaa ja lue uusimmat jutut!


Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi. Kysymykset jaetaan yleensä esimerkiksi viiden tai . Hauskoja kompa kysymyksiä - Huumori - Hauska ja huvittava kompa. Saa ehdottaa kysymyksiä jos tulee jotain mieleen ! Suomen suosituin pubivisailu ! Hae lähin visaravintola.


Visoissa siis ripaus enemmän sinivalkoisia kysymyksiä :) Tervetuloa mukaan visailemaan! Luvassa on hyviä palkintoja ja paikka edustamaan All Staria helsingin aluefinaaleihin ja . Vastaukset löydät tämän jutun perästä. Salon joukkueen kysymykset.


Brinkkalan talon parvekkeelta Turun vanhalla suurtorilla julistetaan . Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko! Jos jostain jotain tietää, on pistejärjestelmä hyvä. Mekin saimme alkupäässä hyviä pistesaaliita panostamalla kolmosta meille itsestäänselviin kysymyksiin. Tässä oppii itsekin, kun miettii kysymyksiä ja etsii vastauksia.


Janna Bastamowin laatimia kysymyksiä hyviksi. Kolmea eri pubivisaa isännöivä Hakkarainen löytää kysymyksiä. Hyvä yleissivistys ja looginen päättely auttavat ainakin minun visoissa. Tampereella voi osallistua pubivisaan jo päivittäin.


Visaisäntä Jouni Karhulle visailu on enemmän kuin nippu kysymyksiä joka keskiviikko. Karhun mielestä hyvä visailukysymys on sellainen, joka saa joukkueen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit