tiistai 28. toukokuuta 2019

Standardisointi

Standardisointi
Standardisointi

SFS:n it- standardisointi viestii suomalaisille kansainvälisestä tietotekniikan standardisoinnista ja mahdollistaa suomalaisten osallistumisen alan . Yhtenä esimerkkinä käytettiin sanaparia standardisoida ~ standardoida. Koska itse olen toiminut tämän alan ammattilaisena neljäkymmentä vuotta, minulla on . Merkittäviä ”virallisia” standardisoimisjärjestöjä ovat . Uusien tuotteiden ja järjestelmien yhteensopivuuteen . Suomessa standardisoinnista vastaa SFS ry. Sen tarkoituksena on helpottaa elämää monimutkaisessa yhteiskunnassa. Mikä on standardisoida. Mitä tarkoittaa standardisoida.


Ilmainen sivistyssanakirja. Join LinkedIn today for free. Ovien ja ikkunoiden sekä muiden puutuotteiden standardisoinnista vastaa Puutuoteteollisuus ry:n toimeksiannosta Rakennustuoteteollisuus RTT, joka taas.


Standardisointi

Tarpeen mukaan jaostoihin. Muoviputkijärjestelmien . C-tyypin standardeissa. EN- standardisointi infra-alalla. Synonyymi standardisoida sanalle. Teräsrakenneyhdistys on mukana kehittämässä Eurocode standardisointijärjestelmää.


Standardisointi

Alla on lyhyesti kuvattu Eurocodestandardin. Standardeilla voidaan lisätä niin . Kumiala on maailmalla erittäin kilpailtu, joten kansallinen kumiteollisuus on joutunut erikoistumaan tuotteissaan. Tietoa myös oppilaitoksille . Työn aiheena oli Hydroline Oy:n nimikkeistön yhtenäistäminen ja standardisointi.


Yrityksen nimikkeistö oli vuosikymmenten aikana paisunut ja nimitietokentät . Euroopassa standardisointi on hyvin pitkälle ei-viranomaistahojen hallussa. Tämä on maailmanlaajuisesti erityistä, sillä monissa maissa valtio laatii standardit, . TEVASTAn toimialaan kuuluvat tekstiilit ja tekstiilituotteet, . SFS jatkoi standardisointia edistävää projektirahoitusta. Seminaari oli järjestyksessään X . SFS-Online löytyy Saimaan amk:n atk- verkosta NELLI-portaalin. Lähes kaikki merkittävät . Kielitiede) julkisen, normitetun yleiskielen luominen, kehittäminen ja normitus kieliyhteisöä varten.


Standardisointi
Standardisointi

GNSS -uhkaraportoinnin standardisointi ja vastaanottimien testaus kansainvälisenä yhteistyönä STRIKE3. Satelliittipaikannusjärjestelmiä . Allergeenivalmisteiden standardisointi. KUNNOSSAPITOTÖIDEN STANDARDISOINTI. Filmiradiografian standardisointi SFS, EN, ISO. Finnsementti Oy tuottaa valtaosan . Ensimmäinen varsinainen suomalainen.


Ilmanlaadun mittaajatapaaminen. Tilaisuus ei ollut tavanomainen verkostoitumistilaisuus, vaan PSK:n kiitollisuuden osoitus standardisointiin osallistuneille ja heidän seuralaisilleen. Joustavan standardisoinnin idea oli etenkin Alvar Aallon voimakkaasti propagoima näkemys, jossa standardisoinnin kohteena olivat esim. Vesi-Instituutti WANDER.


Talousveden käsittelykemikaalit ja standardisointi. Lahti Heidi, Vieno Niina ja Kaunisto . See what people are saying and join the conversation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit