keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Virkattu kännykkäpussi

Virkattu kännykkäpussi

Virkattu kännykkäpussi (ohje). Luo ensin ketjusilmukoita kännykän leveyden verran. Luo kääntymiseen vielä yksi ketjusilmukka ja jatka . Virkkaa pussukka kännykkäsi mittojen mukaan kiintein silmukoin (ks). Pussin voi tehdä joko läpällä tai . Hyvin monella on jo kosketusnäytöllinen puhelin ja olenkin virkannut useita kännykkäpusseja aikasempia kotelo-ohjeita suuremmilla mitoilla. Mittaa kännykän ympärys ja jaa luku kahdella.


Virkattu kännykkäpussi

Kirjoittanut Punomon toimitus. Pussukan virkkasi Inkeri Pulkkinen ystävälleen Salla Konttilalle. Allekirjoittanut on aika rähmäkäpylä mitä puhelimien käsittelyyn tulee. Viimeisimmän Lumiani ostin viime syksynä ja . Olisiko kenelläkään antaa ohjetta kivaan virkattuun kännykkäpussiin ? Yritin etsiä netistä, mutten löytänyt ohjeita, kuvia kylläkin.


Ohje ei ole suoraan kirjasta, vaan sovelsin triforse kuvion ja kännykkäpussin ohjeita toisiinsa. Molla Millsin Virkkuri -kirjan innoittamana virkkasin puhelimelleni suojapussin. Innostuin tabletin pussista niin että tein kännykällekin pussin. Lankaa jäi vielä jonkinverran, mitähän siitä tekisi?


Ihanaa, kun toisten blogeista saa niin kivoja vinkkejä! Luin jälleen kerran Amalian blogia ja sieltä löytyi ihana virkatun . Olemme oppilaiden kanssa virkanneet kännykkäpusseja tai muita pusseja ja kokeilin itsekin yhtä ehdolla ollutta mallia. Posts about virkattu kännykkäpussi written by Aquarelliina. PIENEMPI KÄNNYKKÄPUSSUKKA ISOÄIDINNELIÖISTÄ Isoäidinneliö on helppo ja nopea pieni käsityö, joka kuuluu. Keltainen pussi on virkattu ylhäältä alaspäin, ja.


Kännykkäpussi kannattaa mitoittaa aina. Virkkaa vaikka upea huivi, jollaisia kenelläkään muulla ei ole. Tai tee kiva kännykkäpussi. Teeman tehtävät sopivat myös hyvin nuorempien lasten tehtäviksi, . Keinonahkaiset käsinommellut erilaiset lompakot ja passikotelot sekä päällystetty taskumatti 10€ kpl, virkattu kännykkäpussi 10€ ja pussukka 5€, sydäntöppöset . Virkkaus , virkattu kännykkäkotelo, virkattu perhonen,crochet,croshet butterfly, crochet.


Virkattu kännykkäpussi
Virkattu kännykkäpussi

Itselleni tuli tarve uudelle kännykkäpussille, vanha kun alkoi jo kulua puhki. Ihan yksinkertaista ajattelin kokeilla, . Esikoinen sai synttärilahjaksi uuden puhelimen, ja vanha kännykkäpussi jäi auttamatta pieneksi. Virkkasin uuden puuvillalankojen jämistä.


Pue kännykkäsi lämpimästi, näin akkukaan ei tyhjene ja kännykkäsi pysyy toimintakunnossa paukkupakkasillakin. Ylijäämälangoista voit virkata oivan . Niitä aurinkoisia kesäpäivä varten, kun päällä on taskuton hellemekko ja puhelin on silti pidettävä . Työpaikallani työtoverillani E:llä oli aivan syötävän suloinen virkattu pöllö- kännykkäpussi ! Satun vain rakastamaan pöllöjä, joten päätin . Tein napinlävin virkatessa tuohon etuosaan. Se on helppo tehdä, puolipylvään sijaan virkkasin ketjusilmukan. Seuraavalla kierroksella noihin . Vuori: afrikkalaista puuvillaa (Kamerunista torilta ostettu) Materiaali: .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit