tiistai 28. toukokuuta 2019

Uef kurssitarjonta

Uef kurssitarjonta

Opintojaksojen aikataulut löytyvät WebOodista ja lukarista. Voit tutustua opetustarjontaan ilman sisäänkirjautumista kohdassa Opintotarjonta joko hakuehdoilla (Haku) tai oppaittain. Opetuksen aikatauluihin voit tutustua . Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille kurssit ovat maksuttomia.


Uef kurssitarjonta
Uef kurssitarjonta

Lisätietoja Summer Schoolin sivuilta. Kesäajan tutkinto-opintoihin voi saada opintotukea, . Tiedonhaun kurssit ovat alakohtaisia, valitse kurssi omasta pääaineestasi. Suositeltava ajankohta kurssin suorittamiseen on viimeistään kandintyön yhteydessä. Nordic Centre at Fudan University. Täältä pääset katsomaan opinto-oppaita, jos oppiaine tai tiedekunta on tehnyt oppaan Oodiin.


Jos opasta ei ole Oodissa, yksikön kohdalta pääsee katsomaan . Oikeustieteiden opiskelijoiden kaukolainat. Edellisten lisäksi valinnaisia opintojaksoja vähintään op. Valinnaisiksi opintojaksoiksi käyvät muut tilastotieteen kurssit , tilastotieteen perusopintojen . Kansainvälinen yliopistoyhteisömme on osaamisen ja inspiraation lähde. Ratkaisemme liiketoiminnan ja johtamisen haasteita tulevaisuuteen suuntautuvan . Vapaavalintaisten kielten kurssivalikon näet ja ilmoittautumaan pääset WebOodissa. UEF -ISAT yhteistyönä UEF :n opiskelijoiden on.


Uef kurssitarjonta

Opinnot yliopistolla käynnistyvät maanantaina 2. Soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osasto. Kokonaisuus kuvastaa entistä paremmin UEF :n monialaisuutta ympäristötutkimuksessa (uusi moduulirakenne ja entistäkin monipuolisempi kurssitarjonta ) . Joensuun ja Kuopion kampuksilla toimiva laitoksemme tarjoaa monipuolista laadukasta opetusta tietojenkäsittelytieteen ja tilastotieteen aloilta. Tilastotieteelliset menetelmät ovat kaikissa empiiriseen tietoon perustuvissa tieteissä tutkijoiden pääasiallisia työkaluja ja . International Study Programme in Social Sciences on ohjelma, jonka alle on koottu yhteiskuntatieteiden laitoksen englanninkielistä kurssitarjontaa. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Uef kurssitarjonta

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. MINOS, Minä osaan – osaaminen esiin -hanke. Aiheeseen liittyvää tutkimusta: Heikkinen, A. Kalenterista löydät niin avoimen korkeakoulun opinnot, ammatilliset täydennyskoulutuksen, harrastustoiminnan ja luennot.


Kaikki kurssit ja koulutukset. Työ- ja organisaatiopsykologinen tutkimus . Huomio, että uef -tunnukset ovat käyttövalmiina noin vuorokauden kuluttua opiskelijaksi ilmoittautumisesta, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan, jos . Verkossa näet ajankohtaisena kaikki kurssit ja voit . Kurssit ja koulutukset Vaasassa ja Pohjanmaan alueella. Avoin yliopisto-opetus. Esteettömyyden varmistamiseksi kielikeskuksen omassa kurssitarjonnassa on Varmuutta vuorovaikutukseen -opintojakso (VAVU), joka useissa tapauksissa . ICT-polku on tuonut mukavan lisänsä. Samalla saa myös kuvan, millaista on opiskella yliopistossa.


Uef kurssitarjonta

Ilmoittautuminen päättyy 20. Eläintieteen kenttäkurssi (op maastopäiviä 4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit