maanantai 2. maaliskuuta 2020

Autolla viroon huomioitavaa

Autopaketit Tallinnaan ja muihin Viron kohteisiimme – Omalla autolla. Tässä muutama asia, jotka on syytä huomioida , kun lähtee omalla autolla Viroon. Tässä lista tarvittavista asiakirjoista, jotka on syytä pakata mukaan, niin matkan teko . Oman auton vieminen rajan yli ei ole mikään suuri seikkailu, mutta pieniä valmistelutarpeita on.


Viro on pohjoisin Baltian valtioista ja sijaitsee Itämeren itärannalla ja Suomenlahden eteläpuolella. Auton käyttötarkoituksesta riippuen liikennevakuutus ja kaskovakuutus voidaan ottaa Suomesta tai Virosta. Tiukemmat promillerajat ja jauhesammutin – siinä pari asiaa jotka kannattaa muistaa, jos aikoo autolla Viroon. Tallinna24-uutispalvelussa on julkaistu kolumni, joka kannattaa lukea ennen kuin menee autolla Viroon.


Viroon autolla saapuvalla on oltava mukanaan. Tarvitaanko jotain muita . Välimatkat ovat lyhyitä ja tiet hyvässä kunnossa. Esimerkiksi Tallinnasta maan eteläisimpään . Matkustus Tallinnassa muuttuu keskiviikkona – huomioi nämä, autoilija! Chevrolet (Korea) nämä autot. Laivan autokannella ajoneuvoille varatut tilat on jaettu eri hintakategorioihin.


Huomioi myös, että kaasupullojen säilytystila on oltava avattavissa tulipalon . Alkoholia nautittaessa pitää huomioida , että rattijuoppouden raja on promillea. Uutta rekisterikilpeä kiinnitettäessä on huomioitava , että virolainen kilpi on . Liikennevakuutuksesi on voimassa EU:ssa. Suomalainen liikennevakuutuksesi on automaattisesti voimassa Pohjoismaissa, EU- ja . Rekat ja henkilöautot odottavat jonossa Latvian ja Viron rajalla Iklassa. Huomioi , että autolla matkustavien täytyy olla autolähtöselvityksessä viimeistään tuntia . Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin. Tutustu autojen vaihtoehtoisiin käyttövoimiin.


Luovutusilmoitus päättää myyjän . Mikäli pyydät toista noutamaan puolestasi rekisteriotteen, pitää hänellä . Vertailussa on päädytty siihen, että Virosta auton ostaminen ja maahantuonti on helpompaa ja edullisempaa. Auton varaaminen, noutaminen ja palauttaminen on yhtä yksinkertaista kuin kotimaan varauksessakin. Iltalehti selvitti, miten Viron päätös laskea alkoholiveroa prosenttia näkyisi. Laskelmassa on huomioitu alkoholiveron alennuksen vaikutus hintaan.


Ilmoittaja kertoi olevansa selvinpäin”. Reittimatkoilla koira matkustaa tavallisimmin matkustajan omassa autossa autokannella , jolloin. Vastaavasti Suomessa 73. Hinnassa on huomioitu.


Latvialla on maarajaa Viron , Liettuan, Venäjän ja Valko-Venäjän kanssa. Ruotsista ja Saksasta autoilijat voivat matkustaa Latviaan lautalla, mikä . Moni suuntaa lomallaan matkailuautolla Eurooppaan. Autoa pakatessa reissuun kannattaa kuitenkin tarkistaa ja huomioida auton kantavuus. Virossa ilman ALV ja autoveroa 58. Via Balticaa pitkin Viron , Latvian, Liettuan ja Puolan läpi Saksaan.


Autoissa vaadittavat pakolliset turvavarusteet vaihtelevat maittain ja on hankala. Geokätköily-roadtrippiä suunnitellessa kannattaa huomioida myös eri . Liian suuri, väärin sijoitettu tai liikkuva kuorma vaikeuttaa auton hallintaa. Erityisesti satamissa, joihin Virosta tulevat laivat saapuvat, näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit