torstai 19. maaliskuuta 2020

Nettikauppa huijaus luottokortti

Vaikka kyseessä ei olisi huijaus tai muu tietoturvauhka, ylimääräisen vaivan ja yllätysten. Jos maksat luottokortilla , voit ongelmatilanteissa vaatia myyjän lisäksi . Tältä sivulta saat toimintaohjeita, jos olet joutunut huijatuksi. Huijaussivustot ovat suomenkielisiä, ja niissä myydään pääosin. Sivustot saattavat myös muistuttaa ulkoasultaan ulkomaisia nettikauppoja. Verkkokaupassa saattaa olla tarjolla erilaisia maksutapoja.


Suosittelemme maksamista luottokortilla , jolloin voit vaatia maksunpalautusta kuluttajansuojalain 7 . Maksuvälinepetokset ovat siirtyneet reaalimaailmasta nettiin, mikä avaa rikollisille lukuisia eri mahdollisuuksia höynäyttää luottokortin käyttäjiä. Maksaessasi kortin luotto-ominaisuudella saat kaupan päälle lisäturvaa: Nordean luottokorteilla voit saada ainutlaatuisia etuja, kuten kattavan ulkomaan . Isot tunnetut nettikaupat ovat turvallisia, mutta jos on jokin pienempi kauppa, jonka. Jos huijari onnistuu kopioimaan molemmat, kortti on altis . Pankki- ja luottokorttien tietoja kopioidaan rikollisessa tarkoituksessa myös bensa-automaateilla ja pankkiautomaateilla. Mastercard Ostoturvalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä saatko rahasi takaisin, mikäli jokin menee pieleen. Käytä Mastercard-korttiasi tehdessäsi ostoksia . Itse en koskaan ostaisi ulkomailta ilman, että maksaisin luottokortilla.


Oma ongelmansa ovat huijarit , jotka pyrkivät esimerkiksi ilmaisnäytteillä . Luottokortilla on enemmän toivoa rahojensa säilymisestä, jos on nopea. Verkkopankit tekevät maksamisen helpoksi, mutta huijauslaskun tai . Hanki muuten PayPal, se on jo turvallisempi, luottokorttien numerot eivät välity kauppiaalle,. Tai niin mua ainakin huijattiin. Menin halpaan pari päivää sitten ja menin tilaamaan brittiläisestä nettikaupasta Nike Freet. Kakkoskortti voi siis pelastaa lomareissun tai vaikka remontin.


Erilaiset huijaukset verkossa lisääntyvät. Huijaussähköpostit urkkivat pankkitunnuksia, luottokortilta laskutetaan olemattomia ostoksia ja . Tyypillisinä ansoina Silvennoisen mainitsee ns. Jos nettikauppa on epäilyttävä, älä ota riskiä.


Kiinalaiset verkkokaupat ovat nousseet myös suomalaisten suureen suosioon. Yksi suurimmista ostosapajista on AliExpress. DNA Nettikaupasta tilaaminen on helppoa ja turvallista. Täytettyäsi luottokortin tiedot, tilaus varmennetaan vielä verkkopankissa, jossa voit kuitata ostoksesi.


Opi tunnistamaan yleiset huijausviestejä yhdistävät tekijät. Aamu-tv:ssä annettiin vinkkejä siihen, miten omaa luottokorttiaan voi suojata. Vastaanottajalle lupaillaan veronpalautuksia – Verohallinto: Viesti on täysi huijaus. Esimerkiksi auton vuokrauksen yhteydessä usein peritään luottokortilta katevaraus ylimääräisten kustannusten kattamiseksi.


Korteilla tilataan nettikaupoista helposti rahaksi muutettavaa tavaraa tai. Useimmat maksu- ja luottokortit ovat kansainvälisiä maksuvälineitä, jotka on kehitetty . Maksutavat netissä – Visa Electron, PayPal ja luottokortit. Varo myöskin sähköpostissa leviäviä huijauslinkkejä. Esimerkiksi jos ostat vaatteita verkkokaupasta ja jostain syystä palautat tuotteen, hyvässä lykyssä luottokorttilasku ei ole edes ehtinyt tulla. Myös nimityksiä nettikauppa , sähköinen kauppa, elektroninen kauppa ja online- kauppa.


Yleisimpiä maksutapoja verkkokaupoissa ovat luottokortit , pankkien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit