tiistai 10. maaliskuuta 2020

Ryhmätyön reflektointi

Ryhmätyön reflektointi

Kokemuksen reflektointi. Projektin aikana kerättyjä kokemuksia ja oppimista on hyvä pohtia yksin ja ryhmässä. Tätä pohdintaa kutsutaan usein termillä . Kurssin yhdeksi oppimistavoitteeksi on asetettu ryhmätyö - ja projektitaitojen. Opiskelijoiden kirjoittamat reflektoivat itsearviointitekstit olivat . Reflektointi ( Ryhmätyöt ja yhdessä oppiminen).


Ryhmätyön reflektointi

Opiskelu Haaga Heliassa on ollut todella erilaista, kuin mitä opiskeluni on ennen koulussa ollut. Ryhmätyö ja yhdessä oppiminen Täällä Haaga-Heliassa opiskellessani olen tottunut yhä enemmän tekemään ryhmätyötä ja opiskelemaan yhdessä. Lainaan tähän koulutuksessa ryhmätyönä laatimamme reflektointiohjeistuksen . Ryhmätyön tuottavuuden kannalta motivoiva ohjaaja on tärkeä. Tutkielmassa selvisi, miten he työskentelivät ryhmätyön aikana ja miten opettaja voi. Hyvään vuorovaikutukseen ryhmässä kuuluu myös reflektointi.


Ryhmätyön reflektointi

Yhdessä oppimisen ja ryhmätyöskentelyn kehittämisessä on tärkeää, että ryhmä pohtii omaan toimintaansa tehtävän suorittamisen jälkeen eli reflektointi on . Oppimisprosessin reflektointi. Jaksosuunnitelman teoreettinen. Ryhmätöiden julkaisukanavaksi blogit käyvät mielestämme hyvin.


Työn tekeminen jaksottui . Kaikki tehtävät eivät sovi ryhmätyön menetelmällä tehtäviksi. Erityisen tärkeää ryhmätyön onnistumisen kannalta on myös hyvä ajanhallinta ja organisointi, sekä kaikkien ryhmän henkilöiden tasapuolinen panostus . Monialainen ryhmätyö oli opettavaista ja karsi ennakkoluuloja. Tälle sivulle on kerätty mahdollisuuksia ja ideoita ryhmätyön tukeen sekä.


Ryhmän itsearviointiin ja reflektointiin kannattaa käyttää työn . Keskustellaan ryhmissä. Jyväskylän Let´s get global -päivien reflektointia. Kriittinen pohdiskeleva havainnointi eli reflektointi korostaa ilmiön eri.


Ryhmätyön reflektointi

Lopputyö: oppimispäiväkirja ja ryhmätyön reflektio. Laadi työyhteisöviestinnän. Kuka tahansa, joka on ollut ryhmätyössä mukana, tai on ohjannut suurempaa joukkoa. Opit ja oivallukset – Varmista osallistujien reflektointi. Lopuksi esitykset ja ryhmätyön tuotokset arvioidaan.


Luennot, ryhmätyö , itseopiskelu. Lisäksi vahvistetaan esiintymistaitoa, sosiaalisia ja ryhmätyötaitoja sekä reflektoidaan omaa osaamista. Ryhmätyö -lehdessä julkaistu kirjoitus: Mitä ryhmässä voi oppia, Heikki Hyvönen.


Myös opiskelutovereilla on vaikutusta oppimiseeni tutkivassa oppimisessa, sillä teemme niin paljon ryhmätöitä. Kanssakäymistä ja keskustelua on paljon ja . Valmennus sisältää paljon ryhmätöitä , yhteisiä keskusteluja ja kokemusten jakamista sekä oman johtajuuden reflektointi. Hänen kykynsä tutkia oman mielensä rajoja, reflektoida kokemaansa on merkittävää myös työyhteisön.


Olen huomannut että ryhmätyöt sopivat minulle erittäin hyvin. Tähän asti ryhmätyöt ovat sujuneet oikein hyvin. Ryhmätyöskentelyn toimivuutta testattiin Porvoon Relaxaatio -kisassa, josta Pomoille voitto kotiin ! Hoitomuotojen suunnittelu ryhmätyönä eri ammattiryhmien kesken. Työryhmän keskinäisessä reflektoinnissa eri jäsenet esittävät ajatuksensa subjektiivisina . Ryhmätöitä kuitenkin pidettiin antoisina ja parhaana sisältönä. Oppilasta ohjataan oman oppimisen reflektointiin , itseohjautuvuuteen sekä.


Ryhmätyön reflektointi

Teatteritaiteen opiskelu tapahtuu ryhmässä, ja siinä korostuvat ryhmätyö - ja . Lisäksi luvassa on itsenäistä työskentelyä ja ryhmätöitä verkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit