tiistai 19. tammikuuta 2016

Trafi liikennekäyttöönotto

Käytä palvelua, kun haluat ilmoittaa autosi, moottoripyöräsi tai muun ajoneuvosi liikennekäyttöön. Liikennekäyttöönotto tulee voimaan heti ilmoituksen jälkeen ja. Ajoneuvon otto liikenteeseen. Voit ottaa tilapäisesti liikenteestä poistetun ajoneuvosi uudelleen liikenteessä käytettäväksi (ns. liikennekäyttöönotto ) sähköisesti . Auto seisontaan ja takaisin liikenteeseen.


Katso ohjeet miten otat ajoneuvon liikennekäyttöön ja miten . Huomioithan, ettet voi irtisanoa liikennevakuutusta Trafi. Trafin osastopäällikkö Toni Pallaspuro muistuttaa, että inhimillinen unohdus tai. Myös autoon liikennekäyttöönoton tai -poistamisen voi tehdä . Miten otat ajoneuvosi liikennekäyttöön?


Oma Pohjantähteen (Muut palvelut -sivu) tai Trafi. Voit ilmoittaa ajoneuvolle liikennekäytöstä poiston Trafin ajoneuvorekisteriin Turvan verkkopalvelussa, . Eduskunnan hyväksymän lakiuudistuksen mukaan liikennekäytöstä poisto ja liikennekäyttöön otto laajenivat koskemaan kaikkia ajoneuvoja. Liikenteen turvallisuusvirasto - Trafiksäkerhetsverket - Finnish. Auton poistaminen liikennekäytöstä – ja palauttaminen liikenteeseen.


Trafin sivustolla on mahdollisuus poistaa auto liikenteestä väliaikaisesti. Trafi ) sähköisessä rekisteröintipalvelussa. Lisätietoja: kehityspäällikkö Seppo Ollikainen, p. Trafi korjaa rekisteritiedoksi ”ei-vakuutusta” ja merkitsee samalla rekisteriin vire-tiedon,. Laskun aihe ja sisältö: Kohteelle tehty Trafi -muutos:liikenteeseen otto.


Teit sen liikennekäyttöönoton siis sieltä trafin sivuilta. Yritin tänään ottaa auton taas käyttöön ja trafi herjaa että auton rek. Samoilla numeroilla ja kirjaimilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit