torstai 21. tammikuuta 2016

Jyväskylän kotihoito yhteystiedot

Jyväskylän kotihoito yhteystiedot

Vaajakoski, Jyskä, Leppälahtip. Läntinen alueKypärämäki, Kuohu, Vesanka,. Kotihoitoalueiden yhteystiedot. Asiakkaidemme rinnalla arjen tukena toimiva kotihoito tarjoaa yksilöllisten tarpeiden mukaisia. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Joukko kotihoidon työntekijöitä syyttää uuden tietojärjestelmän ajaneen.

Hoitajat päivystys puh. Lue lisää Keiturin Sote Oy:n palveluista! Attendon kotihoito huolehtii jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.


Kukoistava kotihoito -hankkeen päätavoitteena oli luoda asiakaslähtöinen, vaikuttava ja kustannustehokas. Hankkeen yhdyshenkilöt ja yhteystiedot. Kuntarekrystä löydät kunta-alan avoimet työpaikat. Sairaanhoitaja kotihoidon kotiutustiimiin.


Katso tarkemmat yhteystiedot.

Jyväskylän kotihoito yhteystiedot

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna . Osana kehittämistyötä kartoitettiin kotihoidon. Myös muista alle 3-vuotiaan kotona hoidettavan lapsen sisaruksista maksetaan kotihoidon tukea. Etuuden maksaminen päättyy viimeistään, kun perheenne . Ikäihmisille suunnatut avopalvelut sisältävät kotihoidon , omaishoitoa tukevan intervallihoidon ja päivätoiminnan. Vanhuspalveluiden palveluohjaaja neuvoo . Asukkaat tekivät myös laivamatkan Kuusaan kanavalta.


Yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen. Elämänilon tuottaminen. Jatkuvuuden turvaaminen. Yritys Keski-Suomen KotiHoiva Oy. Sähköposti info(at)kskotihoiva.


Yhteystiedot : Nikolainkulma, Asemakatu p. Postiosoite Keski-Suomen keskussairaala. Tarjoamme myös yksilöllistä ja luotettavaa. Täältä löydät ONNI hoivan alueelliset puhelinnumerot, yhteydenottolomakkeen ja toimipisteiden osoitteet.


Näytteenotto maanantaina ja torstaina klo 7–9.

Jyväskylän kotihoito yhteystiedot

Työterveyshuolto Terveyspalvelu Verso. Näiltä yhteystietosivuilta löytyvät kaikkien Seututerveyskeskuksen terveysasemilla tarjottavien palvelujen yhteystiedot ja ajanvarausohjeet. Puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella saat esimerkiksi kotihoito -ohjeita tai ajan hoitajan,.


Hyvinvointi​aseman muut palvelut ja yhteystiedot : Alaselkä- ja . Jyväskylä - klinikka ja myymälä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit