torstai 28. tammikuuta 2016

Blanko catering

A la carte ravintoloissamme pääset nauttimaan . Tai haluatko catering -palveluita muihin tilaisuuksiin, kuten yritysjuhliin,. Mauno Catering toteuttaa valitsemasi tarjoilut parhaista raaka-aineista, ammattitaidolla. Lähes vuoden remontin vuoksi kiinni ollut ravintola Blanko avasi ovensa jälleen. Vakiokävijöiden riemuksi juuri mikään ei ole muuttunut.


Blanko catering

Ravintolarypäs järjestää nimittäin myös catering -palveluja, ja saamme. Tämä nyt on tällainen oma pikku teoriani, mutta kun Blanko joskus . Turkulaisen Villa-Barkerin ammattitaitoinen pitopalvelu takaa juhlien ja tilaisuuksien onnistumisen. Soita ja pyydä tarjous! Salin vieressä on pieni catering -keittiö, jota voi käyttää omien tarjoilujen viilentämiseen ja varastointiin. Gustavon, Crema Cateringin ja Blankon kanssa.


Blanko catering

Ruokapuolta vahvistaa myös ravintolan tarjoamat catering -palvelut, jotka Tuomisen mukaan tulevat vieläkin kasvattamaan osuuttaan liikevaihdosta. Ravintola Blanko tarjoaa lounaan, brunssin, listaruokien ja catering -palvelun lisäksi myös vaihtuvien tiskijukkien soittolistat. Jos haet vaihtoehtoa perinteiselle pitopöydälle, tiedustele blankon keittiön catering -palveluja. Suunnittelun apuna voit käyttää blankon buffetgeneraattoria . Tintån leipomo valmistaa sinulle herkulliset.


Blanko catering

Blanko Cateringista saat tilaisuuteesi makua ja väriä! Tutustu menuihin ja palveluihimme. Vaihtoehto voileipäkakulle! Nuori ja innokas keittiötiimimme sekoittaa . Jos et halua perinteistä pitopöytää, niin ehdotan blankon catering -palvelua.


Hyvä hinta-laatusuhde ja tosiaan vähän jotain muutakin kuin sitä . Trevissä yhdistyvät ruokaravintola, viinibaari ja rento tunnelma. Tule meille pienellä tai isommallakin porukalla nauttimaan hyvästä ruuasta ja viinistä. Present year months. Image for Sales Representative. Blanko : Lovely lunches, excellent catering - See 3traveler reviews, candid photos, and great deals for Turku, Finlan at TripAdvisor.


Kesä-heinäkuussa avaamme jokirantaan Blankon ja Tintån . Blankki ei edusta Blanko ry:n tai kenenkään muunkaan virallista kantaa. Sisäänajo pysäköinti pysäköintihalliin tapahtuu osoitteesta Läntinen pitkäkatu b. Hääpalveluhakemisto Morsiuspari Palvelut HääpalveluhakemistoMorsiuspari Palvelut tarjoaa hääpalveluhakemiston morsiusparien käyttöön avuksi häiden . Specialising in delcious food at events, weddings and special occassions in throughout South Australia. Blanco Catering are leaders in catering in Adelaide. Pitopalvelu Kaarina Ympäryskunnat.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. For home or office, we offer catering options to suit your. Blanko is located at the foot of the Aura Bridge, its dining room interior an impressive mix of new and ol with vaulted red bricks. The menu is a fusion of eastern . We could sit here all day and say we have the best Mexican food but we rather you come check it out for yourself!


Blanko catering
Blanko catering

Take a peek at our menu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit