maanantai 25. tammikuuta 2016

Onko kiinan kieli vaikeaa

Onko kiinan kieli vaikeaa

Kiinan kielioppi ei ole kauhean vaikeaa , mutta sanat on vaikea. Kiinassa , Suomessa netissä ja kiinalaisten kanssa kiinan kieli tutuksi. Kielten opiskelu voi olla vaikeaa , erityisesti ilman kunnon porkkanaa tai . Entä jos kuitenkin kertoisin sinulle, että kiinan kieli on oikeasti paljon yksinkertaisempaa. Sinulla ei ole aikaa kokeilla sitä? Kiina eurooppalaisille voi auttaa sinua.


Onko kiinan kieli vaikeaa

Tässä esitetään johdantomoduuli kaikkien . Tähän keskusteluun saa linkittää kiinan kielen opiskelusivustoja. On vaikea sanoa paljonko merkkeja pitaisi osata. Etujakin löytyy - kiinan kielen oppiminen kehittää muistia ja muistin käyttöä,. Merkkien opettelu ei ole välttämättä vaikeata , mutta vaatii sitkeyttä, . Vaikeimpien kielten oppiminen vie monta kertaa enemmän aikaa. Kiinan murteissa suuri ongelma on se, että kirjoitettu teksti ei anna.


Puheen opettelu on vaikeaa , koska eri äänenkorkeudella ja. Se, että kiina on vaikea puhuttuna perustuu tietääkseni siihen että se on ns. Mandariinikiina eli kiinan virallinen kieli on maailman puhutuin kieli. No pitää kumminkin tutkia hieman lisää tuota kiinan kieltä ja kattoa onko se . Vuoden kansainvälinen opettaja, kiinan kielen lehtori Haixia Wang.


Opiskelijoita on vaikea saada puhumaan, vaikka kiinan lausuminen ja . Kohteesta kirjasto. Kiinalaisiin merkkeihin tottuminen saattaa tuntua vaikealta länsimaalaisesta. Kiinnostaisi opiskella jompaakumpaa kieltä T. Saksan opiskelu voi olla vaikeaa useasta syystä. Suurin vaikeus kiinan oppimisessa on, että kiina on tonaalinen kieli.


Vierailija: Venäjällä saattaa olla enemmän käyttöä. Onko lukeminen helppo oppia? Kiinan on erityisen vaikea kieli varsinkin sen kirjallisessa muodossa. Kiinalaisia ​​merkkejä anna mitään aavistustakaan ääntämistä ja sävy, joka voi antaa . Eli kumpaa tahansa kieltä opiskelleet, toivoisin kovasti saavani kommentteja.


Missä mielessä joudut opiskelemaan, onko kyseeessä joku työhön liittyvä. Itse olen opiskellut kiinaa pariin eri otteeseen Shanghaissa, sellasia 4-5kk jaksoja. Kielioppi japanissa vaikeaa ja mandariinissa sitten helpompaa. Asiassa on kuitenkin yksi ongelma: se on vaikea kieli meille suomalaisille. Vaikka Kiinan talous kiiti ohi jonkin aikaa sitten, Japani on silti vahva kaupankävijä.


Kyseessä on silti äärimmäisen vaikea kieli , mutta pienikin . Sanasto ei sinänsä ole vaikea ongelma luonnollisen kielen käsittelylle. Suomen kieli listattiin vasta toiseksi vaikeimpien kielten ryhmään. Vaikeimmasta päästä löytyy englantilaisille vieraat arabian, japanin, korean ja kiinan kielet.


Onko kiinan kieli vaikeaa

Kiinan ja japanin kirjoitusjärjestelmiä voitaneen sanoa haastaviksi millä. Esimerkiksi suomen kieli on äärimmäisen vaikea , jos olemme sen . Kylmä ilma on niin kuivaa, että siinä on vaikea opetella kieltä , jossa. Tunnetuin esimerkki on kiinan kieli , jossa tavun sävelkorko voi olla . Vaikka englanti alkaa olla globaali kieli , muut kielet eivät ole turhia.


Saksan, ranskan, venäjän tai kiinan taito voi olla etu, jolla työpaikka irtoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit