tiistai 18. huhtikuuta 2017

Fennia kotivakuutus asiakaspalvelu

Fennia kotivakuutus asiakaspalvelu

Soita asiakaspalveluumme asiakkuuteesi liittyvissä asioissa, kuten vakuutusten tai asiakastietojen. Asiakkaanamme saat meiltä halutessasi ajankohtaisia vinkkejä sujuvaan ja turvalliseen arkeen sekä tietoa palveluistamme. Varaudu yllättäviin tilanteisiin kotivakuutuksella. Fenniasta saat tarpeittesi mukaisen kotivakuutuksen kerrostalo- tai rivitaloasuntoon, omakotitaloon ja . Mobiililaitevahingot ma-pe klo 8-18. Lasivahingot ma-pe 8-17.


Korvauspalvelu, ma-ti 9-1 ke-pe 9-16. Miten kotivakuutuksen hinta määräytyy? Mikä on kotivakuutuksen omavastuu? Mitkä esineet eivät kuulu kotivakuutukseen ? Katso asiakaspalvelun ja konttorien yhteystiedot. Omistajanvaihdos ei edellytä sinulta toistaseksi toimenpiteitä.


Kodin irtaimistolle tai rakennukselle aiheutuneita vahinkoja korvataan kotivakuutuksesta. Palvelussa näet vakuutusturvasi, voit . Valitse alta, minkä tyyppinen vahinko sinulle on sattunut, niin saat tarkat toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseksi. Jos hoidat kuolinpesän asioita konttorissamme . Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa ja pyrimme korjaamaan asian mahdollisimman pian. Fennia -avusta löydät ohjeet niin yksityis- . Pahoittelemme asiasta aiheutuvaa haittaa.


Omassa taloudessa asuvan nuoren tärkeimpiä turvia ovat kotivakuutus ,. Kotivakuutus turvaa kotisi muun muassa tulipalon, putkivuodon, varkauden tai . Fennian kotivakuutuksen erityisetu on nopea ja laadukas hankintapalvelu, josta voit saada uuden esineen rikkoutuneen tilalle. Verkkopalvelussamme voit hoitaa vakuutus- ja vahinkoasioita, ostaa vakuutuksia, pyytää tarjouksen ja ottaa meihin yhteyttä. Puuttuu: kotivakuutus Käy konttorissa - Fennia-konserni - Ota yhteyttä - Käy konttorissa.


Fennia kotivakuutus asiakaspalvelu

Fennian vakuutusedustajat palvelevat seuraavissa myyntipisteissä:. Kotivakuutukseen kannattaa liittää vastuuvakuutus, joka korvaa, jos aiheutat vahinkoa muille. Haluatko tarjouksen vakuutuksesta, jätä soittopyyntö! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.


Joissain tapauksissa myös katoaminen korvataan. Valitse, minkä tyyppinen vahinko sinulle on sattunut, niin saat tarkat toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseksi. Löydät ohjeet niin yksityis- kuin . Jos olet muuttamassa, kotivakuutus tuo turvaa vaikkapa vesivahingon tai jonkin esineen . Fenniassa vakuutuksenottaja voi määritellä kotivakuutukseen haluamansa euromäärän tai ottaa neliöihin perustuvan täysarvovakuutuksen. Kodin palvelusopimus - Sähkösopimus ja kotivakuutus edullisesti paketissa.


Siksi meillä on voimassa jatkuva matkavakuutus myös Fenniassa , jonka hinta kotivakuutuksen yhteydessä on vain reilut euroa vuodessa koko perheeltä. Fennian asiakaspalvelusta seuraavanlaisen vastauksen:. Hyvän kotivakuutuksen ottaminen on nopeampaa kuin tämän jutun lukeminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit